هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی
هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی – رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران در آستانه سفرهای تابستانی به گردشگران و مسافران هشدار داد که هرگز به ایمیلهایی که تبلیغات وسوسهانگیز و ارزانقیمت برای سفر را ترویج میکنند، توجه نکنند.
به گزارش ایران هشدار – رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران در آستانه سفرهای تابستانی به گردشگران و مسافران هشدار داد که هرگز به ایمیلهایی که تبلیغات وسوسهانگیز و ارزانقیمت برای سفر را ترویج میکنند، توجه نکنند.
دکتر حسن تقیزاده انصاری همچنین از گردشگران تابستان خواسته است با دقت و بررسی بیشتر پکیجهای سفرهای تابستانی خود را از وبگاههای معتبر و شناخته شده تهیه کنند.
کلاهبرداری با استفاده از فضای اینترنت به موضوع سفر و گردشگری نیز رسیده است و گردشگران مالباخته که پکیجهای سفرهای داخلی و خارجی را از برخی تبلیغات بینام و نشان در فضای مجازی و اینترنت تهیه کردهاند نهتنها موفق به سفر نشدهاند که با از دست دادن پول خود شکایاتشان را به جامعه گردشگری الکترونیکی و انجمنهای صنفی گردشگری ارائه کردهاند. اکنون انصاری به گردشگران هشدار داده است که امنیت در فضای مجازی کمتر از امنیت در فضای حقیقی است و گردشگران نباید اطلاعات شخصی و ایمیلهای خود را در هر سایت یا درگاهی وارد کنند.
بهگفته انصاری، به تازگی ایمیلهایی برای ارائهکننده خدمات گردشگری و سفر بهصورت جایزه یا رایگان به افراد مشتاق به سفر و گردشگری ارسال میشود که در آن مقاصد مختلف گردشگری رایگان یا با قیمت و نرخهای وسوسهانگیز ارائه میشود که واقعیت ندارد. رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران گفته است این ایمیلها کلاهبرداری است و گردشگران نباید به آنها توجه کنند. او همچنین از مدیران و فعالان گردشگری که تمایل دارند در شلوغترین زمان سفر در فضای مجازی، تبلیغ کنند، خواست که حتما از هویت افرادی که بهصورت تلفنی یا الکترونیکی خواستار تغییر تاریخ بلیت با برنامه سفر خود هستند نیز مطمئن شوند.
انصاری درباره نحوه تشخیص دادن مجاز یا غیرمجاز بودن سایتهای کلاهبردار در صنعت گردشگری تأکید کرد: کاربران و استفادهکنندگان اینترنت درصورت تمایل به خرید آنلاین یا الکترونیکی خدمات مسافرتی، تور، بلیت قطار، گرفتن روادید، رزرواسیون هتل و بلیت مراکز تفریحی باید نکات اساسی را برای خرید مطمئن و امنیت در دنیای دیجیتال رعایت کنند.
وی افزود: نخست باید مطمئن شوند که آن سایت، معتبر است که میتوان از لوگوی بانکها و نیز سایتهای مرتبط با مؤسسات و تأسیسات گردشگری دارای مجوز سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یا سازمان هواپیمایی کشوری و نیز نماد اعتماد الکترونیکی و یا تی نماد که در این سایتها درج میشود، متوجه این موضوع شد.
به گفته انصاری، برای رزرو و خرید بلیت هواپیما، هتل، روادید، تور، بیمه و سایر خدمات سفر، باید حتما از وبسایت شرکتهای مسافرتی و گردشگری مجاز استفاده شود. همچنین باید تعهدات درج شده مربوط به هریک از خدمات سفر به دقت مطالعه شود و نسخهای از قرارداد و شرایط آن شامل زمان ورود و خروج، امکانات، تشکیلات و سایر جزئیات سفر را حتما بررسی و دریافت کنند.
منبع: همشهری
وکیل جرایم سایبری | وکیل جرایم اینترنتی | وکیل سایبری | وکیل جرایم رایانه ای
هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی هشدار جامعه گردشگری الکترونیکی ایران درخصوص کلاهبرداریهای اینترنتی