وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی
کلاهبرداری اینترنتی چیست؟
کلاهبرداری اینترنتی با آنچه که همه مردم از کلاهبرداری برداشت می کنند کاملا متفاوت است .در تعریف عموم مردم اینگونه جا افتاده که اگر ما از شخصی در فضای اینستاگرام خریدی انجام دهیم و شخص پس از دریافت وجه محصول را برای ما ارسال نکند و یا محصول دیگری را ارسال کند مرتکب کلاهبرداری اینترنتی شده است در حالی که اینگونه نیست و به همین دلیل است که خیلی از مواقع اشخاص به اشتباه اقدام به طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی می نمایند و با توجه به اینکه جرم کلاهبرداری اینترنتی تعریفی متفاوت از کلاهبرداری معمولی دارد به یکباره با دیدن قرار منع تعقیب صادر شده علیه شخص کلاهبردار متعجب می شوند . به همین دلیل قبل از هر اقدامی مشاوره با وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی توصیه میشود.
- برابر ماده 741 قانون مجازات اسلامی هر کس با انجام اعمالی مثل وارد کردن داده، تغییر داده،محو داده،یا ایجاد و یا متوقف کردن داده یا سامانه ها وجه یا مالی را برای خود یا دیگری تحصیل کند بعنوان کلاهبردار اینترنتی تحت تعقیب قرار میگیرد.
وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی | مشاوره با وکیل سایبری
از پیچیده ترین و فنی ترین جرائم میتوان به جرائم اینترنتی اشاره کرد که در فضای مجازی و در بستر اینترنت بوقوع می پیوندند. به دلیل اینکه تشخیص متهم آن در ابتدا برای شخص قربانی دشوار می باشد از پیچیدگی های خاصی برخوردار است و بیشتر با هدف به دست آوردن پول یا مال دیگری صورت می گیرد. این نوع از جرائم که در آن وجه شخص قربانی به سرقت می رود می تواند عنوان کلاهبرداری اینترنتی داشته باشد.
البته باید توجه داشته باشید که کلاهبرداری اینترنتی شامل هر نوع برداشت وجه نمی شود. رویه دادسراها نیز در این خصوص به اینگونه است که خیلی از موارد انتقال وجه به حساب شخص دیگر را جز کلاهبرداری اینترنتی تلقی ننموده و حتی در بعضی از موارد نیز با صدور قرار منع تعقیب شخص قربانی مجبور به طرح دعوای حقوقی تحت عنوان ایفای ناروا شده است.
نحوه شکایت از کلاهبرداری اینترنتی
برای طرح شکایت از کلاهبرداری اینترنتی در قدم اول شما باید مطمئن شوید آیا اقدامی که توسط شخص مجرم صورت گرفته و منجر به برداشت وجه از حساب شما شده به عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل تعقیب می باشد یا باید دعوای دیگری را مطرح نمائید.
- بعنوان نمونه از شایع ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی میتوان به کپی کارت بانکی یا اسکیمر اشاره کرد.
نمونه شکوائیه کلاهبرداری اینترنتی:
شاکی:
مشتکی عنه :
موضوع شکایت: کلاهبرداری اینترنتی
دادستان محترم شهر تهران
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ….. در ساعت ….. مورخ …… متوجه برداشت مبلغ ….. تومان طی سه مرحله از حساب کارت بانکی خود شده که با مراجعه به بانک مشخص گردید مبالغ مذکور به حساب شخصی به شماره کارت ……………. بصورت کارت به کارت منتقل گردیده است علیهذا با عنایت به اینکه کارت بانکی اینجانب نزد خودم می باشد بنظر می رسد شخص مجرم با کپی کردن کارت بانکی(اسکیم) اقدام به برداشت وجوه نموده است لذا به استناد ماده 741 قانون مجازات اسلامی تقاضای رسیدگی و مجازات نامبرده و عودت وجوه یاد شده را دارم
ضمنا مستدعیست با توجه به اینکه وجوه برداشت شده از حساب اینجانب در حساب مقصد مشخص می باشد نسبت به انسداد حساب مقصد و سایر حسابهایی که وجوه یاد شده به آنها منتقل گردیده اوامر مقتضی را صادر فرمائید به پیوست نیز پرینت حساب تائید شده بانک به حضور تقدیم می گردد.
وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی حاذق در زمینه هک و انتشار اسرار
هک و نفوذ به لوازم الکترونیک اشخاص یکی از بزههایی است که با زورگیری و درخواست پول همراه است. اغلب فرد هکر، اسرار خصوصی فرد مانند عکس ها، فیلمها و یا رموز حسابهای او را در اختیار عموم قرار میدهد. یافتن فرد خاطی و مجازات او نه تنها جبران خسارت میکند بلکه اگر اقدامی در این زمینه نکنید دفعات بعدی به همین روش اقدام به سرکیسه کردن افراد و حتی شما خواهد کرد. برخی از افراد نگران درج خبر و اسرارشان در بین خانواده، محل کار و یا محل تحصیل هستند و به همین خاطر اقدام به شکایت نمیکنند. اما این کار از پایه اشتباه است.
دفاع از متهمین توسط وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی
خیلی از افراد بیگناه صرفا از روی شک مورد اتهام و پروندهسازی قرار میگیرند در صورتیکه متهم واقعی شخص دیگری است. این گونه متهمین میتوانند برای نجات از این اتهام به سراغ وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی بروند.
وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی، لینک جعلی
لینکهای جعلی با نام سایتها و شرکتهای معتبر به افراد مختلف ارسال میشود. با وارد شدن به این لینک ها مجرم از حساب بانکی شما برداشت میکند. اگر دچار همچین معضلاتی شدید سریعا باید به وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی مراجعه کنید.
وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی، ارزهای دیجیتال
در سالهای اخیر ارزهای دیجیتال وارد دنیای سایبری شدهاند که برخی از افراد را دچار ضررهای جبران ناپذیری کردهاند. کسب آگاهی لازم نسبت به این بازارها امری ضروری است. آشنایی با نوسانات ارزهای دیجیتال و انتخاب مناسبترین آنها برای سرمایهگذاری نیازمند کسب مشورت از وکیل جرائم و کلاهبرداری اینترنتی است. به شما توصیه میکنم هرگز به درخواست دوستان بدون آگاهی وارد این عرصه نشوید حتما با مشاوری مطمئن مشورت نمایید.
وکیل سایبری
گروه حقوقی تخصصی وکیل سایبری اولین و تنها مرکز مشاوره و وکالت در پروندههای جرایم رایانه ای، نام دامنه، تجارت الکترونیک، تنظیم قراردادهای فناوری اطلاعات، ردیابی و شناسایی مجرمین سایبری مجهز به ابزارهای پزشکی قانونی رایانه ای (سایبرفارنزیک) بوده و با بهرهمندی از کارشناسان متبحر در ردیابی مجرمان سایبری و پاک سازی از شنود و جاسوسی و مستند سازی ادله دیجیتال و نیز وکلای تحصیل کرده در زمینه جرایم رایانه ای آماده ارائه خدمات به شما می باشد.