مشاوره جرائم اینترنتی چگونه و با کدام وکیل؟
مشاوره جرائم اینترنتی با کدام وکیل؟
یکی از موضوعات کیفری که دریافت مشاوره حقوقی برای آن ضرورت دارد، جرایم اینترنتی است. با توجه به اینکه امور کیفری با جرم و مجازات ارتباط دارند. مشاوره دادن باید توسط وکلای متخصص و افراد حقوقدان انجام شود. اما کدام وکیل را برای مشاوره جرائم اینترنتی انتخاب کنیم و چه کسی میتواند به متقاضیان مشاوره مناسب بدهد؟
در دفاع از حقوق متهم ، یک وکیل دادگستری در رأس تمام حقوقدانان و مشاوران قرار میگیرد. بنابراین اگر برای پروندههای مربوط به جرایم اینترنتی نیاز به مشاوره دارید، توصیه میکنیم حتماً یک وکیل کار بلد و ماهر را انتخاب کنید که میتواند یک مشاور جرائم اینترنتی خوب برای شما باشد.
گروه حقوقی تخصصی وکیل سایبری با مدیریت وکیل طباطبایی با ۲۶ سال سابقه درخشان در زمینه بررسی پروندههای سایبری، علم بالا و مهارت کافی در حوزه دعاوی کیفری به خصوص جرایم رایانهای را دارد و میتواند در زمینه جرایم سایبری به متقاضیان مشاوره تخصصی ارائه نماید.
مشاوره جرائم اینترنتی چگونه انجام میشود؟
اگر قصد دارید با مشاور جرایم اینترنتی صحبت کنید. باید اول از همه بهترین وکیل دادگستری را انتخاب کنید تا بتوانید برای حل و فصل مشکلات حقوقی خود از او کمک بگیرید. اما سوال اینجاست که مشاوره حقوقی در حوزه جرایم اینترنتی چگونه ارائه میشود؟
در خصوص روشهای مشاوره حقوقی مربوط به جرایم اینترنتی باید بگوییم که عمده روشهای مشاوره به صورت غیر حضوری هستند. مگر در مواردی که نظر موکل بر دریافت مشاوره حضوری باشد. از جمله روشهای مشاوره نیز میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- مشاوره تلفنی
- مشاوره آنلاین
- مشاوره در بستر فضای پیام رسانهایی چون واتساپ، تلگرام، روبیکا، ایتا و …
توجه: در سامانه وکلای وکیل طباطبایی، امکان استفاده از همه روشهای ممکن برای مشاوره حقوقی فراهم شده است. بنابراین شما میتوانید یکی از این روشها را انتخاب کنید و درباره جرایم اینترنتی به صورت آنلاین و حضوری با کارشناسان این مجموعه یا وکیل طباطبایی مشورت نمایید.
مشاوره جرائم اینترنتی توسط چه کسانی ارائه میشود؟
در بخشهای پیش گفتیم که جرائم اینترنتی جزو دعاوی کیفری هستند و وکلای متخصص میتوانند در رابطه با این دعاوی مشاوره ارائه دهند. لازم به ذکر است که مشاوره حقوقی باید توسط افرادی ارائه گردد که در این حوزه تخصص و مهارت بالایی دارند. حقوقدانانی که دانش کافی در این زمینه دارند، میتوانند به متقاضیان مشاوره حقوقی بدهند.
اگرچه وکلای پایه یک دادگستری که در آزمون وکالت شرکت کردهاند، حرف اول را میزنند. اما خدمات مشاوره توسط کارشناسان حقوقی هم ارائه میشود. البته کارشناسان حقوقی صرف تحصیل در رشتههای حقوقی نمیتوانند به متقاضیان مشاوره بدهند. افرادی که بتوانند پروانه مشاوره بگیرند و بر قوانین حقوقی تسلط پیدا کنند، واجد شرایط ارائه مشاوره هستند و فقط در صورت داشتن مجوز قانونی میتوانند این کار را انجام بدهند.
توجه: توصیه ما این است که برای دریافت راهنماییهای صحیح، حتماً از یک وکیل متخصص کمک بگیرید.
ویژگیهای وکیل جرایم اینترنتی
لزوم مراجعه به یک وکیل جرایم اینترنتی خوب ما را بر این میدارد که درباره ویژگیهای یک وکیل متخصص مطالبی را ارائه کنیم. در صورتی که قصد دارید از مشاوره جرائم اینترنتی استفاده کنید. باید حتماً وکیلی را انتخاب کنید که به صورت تخصصی پروندههای کیفری در حوزه جرایم اینترنتی را میپذیرد.
طرح دعاوی کیفری نیاز به آگاهی از قوانین و مقررات این حوزه دارد. به طور کلی دعاوی کیفری شرایطی متفاوت از دعاوی حقوقی دارند و اهمیت آنها نیز بسیار بالا است. زیرا با جرم و مجازات سر و کار دارند. بنابراین وکیلی را باید انتخاب کنید که تخصص کافی برای رسیدگی به جرایم فضای مجازی را دارد و مسلط به قوانین این حوزه است. از دیگر ویژگیهای وکیل جرائم اینترنتی میتوان موارد زیر را نام برد.
- یک وکیل خوب که در زمینه ارائه مشاوره جرائم اینترنتی هم فعالیت میکند، باید آشنا بر همه جنبههای جرایم اینترنتی باشد و از آراء وحدت رویه دادگاهها اطلاع پیدا کند.
- وکیل جرایم اینترنتی باید بتواند برای تنظیم لایحه و دادخواست بر اساس چارچوبهای قانونی و حقوقی اقدام نماید.
- یکی دیگر از ویژگیهای وکیل جرایم اینترنتی، داشتن فن بیان قوی و تسلط بر قوانین مطروحه است. زیرا گاهی پیش میآید که علیرغم داشتن مدارک و مستنداتی که تائید کننده ادعای شاکی هستند. اما خود شاکی نمیتواند ادعایش را ثابت کند و اینجاست که اهمیت مهارت فن بیان وکیل خود را نشان میدهد تا بتواند حق موکل خود را تأمین نموده و پرونده را به نفع او برگرداند.
- اشراف کامل به فضای مجازی و جرائمی که در بستر اینترنت اتفاق میافتد، جزو ویژگیهای یک وکیل متخصص است.
- داشتن دقت و توجه به جزئیات یکی دیگر از ویژگیهای وکیل است که هنگام مشاوره جرائم اینترنتی باید به آن توجه داشته باشید.
- وکیلی که بتواند به صورت دقیق مسائل را تحلیل کند و پس از بررسی اطلاعات ارائه شده توسط موکل خود، مشاوره قانونی بدهد، یک وکیل موفق محسوب میشود.
- حفظ حریم خصوصی موکل در حین مشاوره جرائم اینترنتی، یکی دیگر از ویژگیهایی است که باید به آن توجه داشته باشید. یک وکیل باید به اطلاعات شخصی مشتری خود احترام بگذارد و بدون اجازه اطلاعات او را افشا نکند.
- شفافیت و صداقت لازمه مشاوره جرائم اینترنتی با یک وکیل است. وکیل باید به صورت صادقانه تمام احتمالهای موجود را به موکل خود اعلام کند و واقعیتها را به او گوشزد کند. بزرگنمایی یا کوچک نمایی مسائل توسط وکلا، کار درستی نیست.
- تجربه کافی و آگاهی کامل از مسیر رسیدگی به شکایتهای جرایم اینترنتی، یکی دیگر از خصوصیات وکیل با تجربه و متخصص است.
- وکیل جرایم اینترنتی با هدف خدمت رسانی به متقاضیان از تمام شواهد و مدارک استفاده میکند و با حسن نیت و دلسوزی ضمن نگه داشتن راز موکل خود به او مشاوره میدهد. رازداری جزو ویژگیهای بارز یک وکیل جرایم اینترنتی است.
- ارائه اطلاعات به مراجعین و موکلان جزو خصوصیات دیگری است که برای رسیدگی به پرونده ضروری است و وکیل پرونده باید این خصوصیت را داشته باشد زیرا اگر موکل اطلاعات کافی در زمینه پرونده حقوقی داشته باشد، میتواند شناخت بهتری نسبت به آن پیدا کند و تصمیمات بهتری بگیرد. مسلماً توضیح مسائل حقوقی به صورت ساده و قابل فهم برای موکلان ضرورت دارد. این وکیل است که میتواند این کار را برای موکل خود انجام دهد.
- ارائه راه حلهای مناسب و راهکارهای قانونی جزو خصوصیات وکلای اینترنتی است. به طور کلی مشاوره جرائم اینترنتی و دریافت خدمات حقوقی میتواند موجب افزایش آگاهی مراجعان شود.
- بی طرفی یکی دیگر از ویژگیهای وکیل است که باید به عنوان داور میان دو طرف عمل کند و نقل قولهای طرفین را بدون تحریف یکدیگر اطلاع دهد. به این صورت وکیل میتواند مشکلات را خیلی سریعتر حل و فصل کند.
- گوش کردن به صحبتهای موکل و کمک به او برای جمع آوری اسناد و مدارک ویژگی دیگری است که وکیل اینترنتی دارد و با استفاده از این روش به رفع ابهامات پرونده و دریافت نتیجه سریعتر کمک میکند. البته چنانچه مشاوره به صورت حضوری باشد. قطعاً هیچ گونه ابهامی باقی نمیماند. بنابراین توصیه میکنیم به جای مشاوره تلفنی یا مشاوره آنلاین، مشاوره حقوقی را به صورت حضوری انجام دهید.
چگونه برای مشاوره جرائم اینترنتی بهترین وکیل را پیدا کنیم؟
اگر میخواهید بهترین وکیل را انتخاب کنید. اول از همه باید مطالب قبلی که ارائه کردیم را مطالعه کنید تا بدانید ویژگیها و خصوصیات یک وکیل متخصص در زمینه شکایت از جرایم اینترنتی چیست. بعد از آن باید به موارد زیر دقت کنید.
رزومه وکیل را مطالعه کنید.
مطالعه رزومه وکیل و پروندههایی که در گذشته به سرانجام رسانده بسیار کمک کننده است.
بررسی امتیاز مراجعان قبلی به وکیل
درست است که محاسبه هزینه مشاوره جرائم اینترنتی و سیدگی به پروندههای حقوقی اهمیت زیادی دارد. اما شما باید امتیاز سایر کاربران را نیز بررسی کنید. در صورتی که وکیل انتخابی شما در پروندههای قبلی موفق عمل کرده باشد و توانسته باشد رضایت مراجعان را به خود جلب کند. امتیازات خوبی از آنها دریافت مینماید. بنابراین صرف اینکه هزینه کمتری برای مشاوره اولیه و اخذ وکالت پرونده پرداخت میکنید. نباید یک وکیل بیتجربه را انتخاب کنید. هرچه تعداد پروندههای موفق یک وکیل بیشتر باشد. نشان از تجربه بالا و هوش و ذکاوت او دارد.
قیمت پیشنهادی وکیل را بررسی کنید.
ممکن است کارشناسان حقوقی قیمتهای پایینتری را برای مشاوره جرائم اینترنتی پیشنهاد بدهند و هزینه مشاوره با یک وکیل پایه یک دادگستری بیشتر باشد. همین مراجعان را وسوسه میکند تا به جای مشاوره با یک فرد متخصص با کارشناسان حقوقی مشورت کنند. اما شما باید این قیمتها را بررسی کنید، ببینید خدماتی که به شما ارائه میشود با هزینههای اعلام شده همخوانی دارد یا خیر.
با توجه به اینکه کارشناسان حقوقی نسبت به پروندههای جرایم اینترنتی، تجربهای به اندازه وکلای پایه یک دادگستری ندارند و هیچ موقع در دادگاه شرکت نکردهاند. تصور نمیشود بتوانند راهکارهای قانونی و راه حلهایی که یک وکیل پیشنهاد میکند را ارائه دهند. اما گاهی هزینهای که برای مشاوره اعلام میکنند تفاوت چندانی با هزینه مشاوره با وکیل را ندارد.
پس بهتر است اول هزینههای پیشنهادی را بررسی کنید و ببینید که از چه کسی مشاوره میگیرید. گاهی اوقات پرداختن هزینههای بالاتر ارزش دارد. زیرا میدانید که از یک فرد متخصص مشاوره و راهکار قانونی میگیرید.
مشاوره جرائم اینترنتی برای چه پروندههایی انجام میشود؟
هر کاری که در فضای اینترنت انجام شود و موجب آزار و اذیت یا نادیده گرفتن حقوق افراد شود با نام جرم رایانهای شناخته میشود. این روزها در سراسر جهان میلیاردها گوشی هوشمند و رایانه وجود دارند که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند. از کوچک تا بزرگ میتوانند به اینترنت متصل شوند و در شبکههای مجازی گشت و گذار کنند.
خیلی از افراد پرداختهای بانکی خود را در اینترنت انجام میدهند. اما افرادی هم هستند که از دیگران سوء استفاده میکنند و با به سرقت بردن اطلاعات دیگران، اقدام به کلاهبرداری، انتشار اطلاعات دروغ، افترا، توهین و تهمت زدن به دیگران میکنند.
به طور کلی جرایم اینترنتی به شکلهای گوناگونی نمود پیدا میکنند گاهی اوقات ممکن است مشاوره جرائم اینترنتی برای ایجاد مزاحمت باشد. افرادی هستند که مزاحم زنان و دختران یا جوانان و نوجوانان میشوند. بعضی از افراد هستند که در فضای مجازی دروغ پراکنی میکنند. بعضی از افراد علیه امنیت کشور اقداماتی را انجام میدهند و خیل عظیمی از سودجویان نیز هستند که پول افراد ساده را بالا میکشند.
تمام این جرمها در پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانهای قابل پیگیری هستند و امکان استفاده از خدمات مشاوره جرائم اینترنتی برای آنها وجود دارد.
قانون با بهرهگیری از مجازات، میتواند با متخلفان برخورد کند و قوانین سختگیرانهای را نیز برای موارد متعدد جرایم رایانهای در نظر گرفته است. این جرایم عبارتاند از:
- دسترسی غیر مجاز به اطلاعات دیگران
- توهین و فحاشی در فضای اینترنت
- جاسوسی اینترنتی
- هک کردن سیستمهای رایانهای و سرقت اطلاعات مهم
- حملات سایبری
- سوء استفاده از کودکان و زنان
- انجام بزه در فضای مجازی
- سوء استفاده از اطلاعات بانکی اشخاص
- نقض قوانین کپی رایت
- کلاهبرداری اینترنتی
هزینه مشاوره جرائم اینترنتی
هزینه مشاوره جرائم اینترنتی به موارد متعددی بستگی دارد.
روش مشاوره
اولین نکتهای که برای اعلام هزینه مشاوره جرائم اینترنتی باید به آن توجه کنید، این است که نوع مشاوره میتواند روی هزینه اخذ شده توسط وکیل تأثیر داشته باشد. چنانچه شما مشاوره تلفنی با یک وکیل متخصص داشته باشید. هزینه دریافت مشاوره کمتر از مشاوره حضوری خواهد بود.
در سایت وکیل سایبری، هزینه مشاوره تلفنی برای ۳۰ دقیقه ۲۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. چنانچه شما بخواهید ۱۰ دقیقه با وکیل مشورت کنید، باید ۷۵ هزار تومان بپردازید. هزینه مشاوره برای ۱۵ دقیقه مشاوره تلفنی ۱۰۰ هزار تومان است.
زمان مشاوره
همانطور که مشاهده کردید، زمان مشاوره نیز روی هزینه تعیین شده تأثیر دارد و هرچه زمان مشاوره بیشتر شود هزینه هم بالاتر میرود.
حالا اگر مشاوره به صورت آنلاین باشد و از طریق شبکههای اجتماعی قصد دریافت مشاور جرائم اینترنتی را داشته باشید. میتوانید یکی از پیام رسانهای واتساپ یا تلگرام را در فرم درخواست مشاوره در سایت وکیل سایبری انتخاب کنید. شما میتوانید مدت زمان مشاوره جرائم اینترنتی را نیز خودتان انتخاب کنید و در نهایت هزینه درخواست شده را پرداخت کنید. جهت دریافت هزینه دقیق مشاوره آنلاین با وکیل سایبری تماس حاصل فرمایید.
کلام پایانی
مشاوره جرائم اینترنتی یکی از خدمات تخصصی است که توسط وکیل سایبری و همکاران متخصص به مراجعان و هموطنان عزیز ارائه میشود. در صورتی که امکان مراجعه حضوری برای مشاوره با وکیل را ندارید. میتوانید از طریق راههای ارتباطی اعلام شده در سایت وکیل سایبری به صورت تلفنی و آنلاین در خصوص پروندههای جرایم اینترنتی با وکلای حرفهای و کار بلد این مجموعه مشورت کنید.