وکیل ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی - وکیل سایبری| وکیل آنلاین - وکالت - مشاوره

وکیل ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی

وکیل ارز دیجیتال کیست؟ چه نیازی به وکیل ارز دیجیتال داریم ؟ رمز ارز و کریپتوکارنسی چیست؟ به طور کلی به ارز یا (پولی) که رمزنگاری شده ‌باشد، کریپتوکارنسی گفته می شود. ماهیت ارز دیجیتال، ریاضیات و علوم کامپیوتر می باشد که جهت امنیت اطلاعات و انتقال پول مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال بسیار شایع شده است اما باید درنظر داشته باشیم که این محبوبیت می تواند ریسک بالایی داشته باشد و حتی سرمایه ها را در معرض خطر قرار دهد.

آیا سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال نیاز به دانش دارد؟

یکی از این سرمایه گذاری های سود آور که در بین مردم رایج شده، سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال می باشد. اما دست نگه دارید! همه ی ما جهت موفقیت در این دریای پر از ماهی و صید بی وقفه به دانش و البته تجربه نیاز داریم و اگر دانش کافی در مورد قوانین حاکم را نداشته باشیم نه تنها صید نخواهیم کرد بلکه ممکن است در این دریا غرق شویم.
بهتر است در این زمینه قبل از هر اقدامی به یک وکیل ارز دیجیتال مراجعه کنیم و برای موفقیت در این میدان از وی کمک بگیریم. یادمان باشد که هرکاری برای رسیدن به موفقیت، احتیاج به یک فرد کاربلد و خبره دارد.

وظایف و ویژگی های یک وکیل ارز دیجیتال خبره و متخصص

یک وکیل ارز دیجیتال خبره و متخصص از دانش کافی در زمینه ی ارز دیجیتال برخوردار می باشد، اطلاعات وی به روز و مطابق با جدیدترین تغییرات می باشد، موفقیت های زیادی در این نوع پرونده ها داشته است، و بر تمامی قوانین حاکم مسلط می باشد.

از جمله وظایف این وکیل، ارائه ی بهترین راه حل ها در کمترین زمان جهت رسیدن به بهترین نتیجه می باشد. بررسی کامل جوانب مختلف پرونده و بکارگیری تخصص و دانش در روند حل مسئله از مهمترین وظایفش به حساب می آیند.

چرا به وکیل ارز دیجیتال نیاز داریم؟

همیشه اینطور نیست که سرمایه گذاری کنیم و به نتیجه ی دلخواه خود برسیم بلکه باید در نظر داشته باشیم که خطرات و تهدیدات در کمین هستند. خطراتی مثل: هک، کلاهبرداری، سرقت، جعل، رشوه دادن و رشوه گرفتن، پولشویی و… دنیای رمزارز را تهدید می کند. پس اگر قصد دارید که وارد دنیای ارز دیجیتال شوید، برای جلوگیری و در امان ماندن از این تهدیدات، در صورت قربانی شدن برای پیروز شدن در پرونده خود و در جایگاه متهم برای به حداقل رساندن مجازات خود، باید به سراغ یک وکیل خبره رمز ارز بروید. این وکیل خبره بخاطر آشنایی کامل با چارچوب های قانونی چنین پرونده هایی حتما می تواند فرشته نجات شما در تمام شرایط بحرانی باشد.

وکیل سایبری

خدمات ما برای شما، فراهم کردن

بهترین راه حل قانونی

برای تماس جهت رزرو جلسه حضوری با شماره های زیر تماس حاصل نمایید

021-28423213 021-28423214

021-28423213

021-28423214

سوالات متداول

کیف پول های سخت افزاری داری امنیت بیشتری هستند.

بله امکان طرح شکایت از صرافی ارز دیجیتال امکان پذیر است.

هیچ صرافی غیر حضوری در ایران نتوانسته که مجوز رسمی فعالیت خود را از طریق بانک مرکزی دریافت کند. تمامی صرافی های آنلاینی وجود دارند به صورت غیر رسمی و بدون مجوز فعالیت می کنند و فاقد کد ایرنیک هستند پس باید احتمال کلاهبرداری این صرافی ها را نیز در نظر داشته باشید.

صرافی بایننس نخستین صرافی دارای مجوز است که اعتماد مردم را به دست آورده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این صرافی به مقاله “بایننس و امنیت آن” مراجعه کنید.

به دلیل عدم وجود مجازات برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال یا نگهداری آن نمی‌توان این عمل را جرم دانست.

در صورت رخ دادن هرگونه کلاهبرداری، هک در فضای ارزهای دیجیتال، یک فرد می‌تواند شکایت رسمی ارائه دهد و دادگاه به آن رسیدگی خواهد کرد…بیشتر بخوانید

برای شکایت در تهران به دادسرای ناحیه 31 مراجعه و سایر استان ها به دادسرای محل سکونت خود مراجعه کنید… آدرس دادسرای جرائم اینترنتی

مجازات مرتکب بر اساس ماده 729 قانون مجازات اسلامی است. برای اطلاعات بیشتر مقاله “مجازات هک” را مطالعه نمایید.

پیشنهادات و راهکارهای وکیل سایبری را میتوانید در مقاله “جرایم مربوط به رمز ارز در ایران و روش های پیشگیری مطالعه” نمایید.

بله ، هیات وزیران در تصویب‌نامه شماره ۵۸۱۴۴/ت۵۵۶۳۷ هـ مورخ ۱۳۹۸/۵/۱۳  آیین نامه فرآیند ماینینگ رمز ارزها را تصویب کرد.

واردات دستگاه ماینر، قانونی است؛ برای کسب اطلاعات بیشتر به “مقاله استخراج ارز دیجیتال “مراجعه کنید.

روش های متفاوتی برای سرقت رمز ارز وجود دارند از جمله فیشینگ و کریپتو جکینک، برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ” روش های سرقت ارز دیجیتال “ مراجعه کنید.

بله، تراست ولت یا هر کیف پول دیگر از این موضوع مستثنی نیست.

  • بهترین صرافی های متمرکز برای ارزهای دیجیتال عبارتند از Coinbase ،بایننس،Kraken و صرافی های غیرمتمرکز که توسط هیچ سازمانی کنترل نمی شوند، صرافی های غیرمتمرکز برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال: یونی سواپ (Uniswap)، وان اینچ (1inch)، صرافی غیرمتمرکز بایننس (Binance DEX)، صرافی کایبر سواپ (Kyberswap) و صرافی بالانسر (Balancer).
  • توجه داشته باشید صرافی‌های متمرکز بر روی سرورهای اختصاصی خود اجرا می ‌شوند و این امر می تواند منجر به حمله سایبری به این صرافی ها شود.

نظر سنجی

امتیاز کاربر: 4.98 ( 15 نتایج)