هزینه مشاوره حضوری حقوقی با وکیل سایبری در سال 1403
وکالت و مشاوره سایبری

هزینه مشاوره حضوری با وکیل سایبری

هزینه مشاوره حضوری حقوقی در گروه وکیل سایبری

هزینه مشاوره حضوری با یک وکیل حقوقی در حال حاضر بطور متوسط 5.000.000 ریال است. اما این نرخ تعرفه مشورت با وکیل دادگستری با توجه به زمان مشاوره ، نوع پرونده ، نام وکیل و اعتباری که وی برای خود قائل است معمولا تغییر می ‌کند.

اگر می‌ خواهید اطلاعات دقیق ‌تری در رابطه با هزینه مشاوره حضوری با وکیل سایبری داشته باشید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. چرا که قصد داریم درباره هزینه مشاوره با وکیل از طریق روش‌ های گوناگون صحبت کنیم و به مواردی بپردازیم که روی هزینه مشاوره تاثیر می ‌گذارند.

عوامل موثر بر هزینه مشاوره حضوری

مشاوره حضوری حقوقی با برترین وکلای پایه یک دادگستری مستلزم پرداخت هزینه است. این هزینه که با نام حق مشاوره یا تعرفه مشاوره هم شناخته می ‌شود هر سال تغییر می ‌کند و منصفانه است. برای اینکه تمام اقشار جامعه بتوانند از خدمات حقوقی استفاده کنند، می ‌توانند از یک وکیل پایه یک دادگستری وقت بگیرند و برای دریافت راهکار های حقوقی، هزینه آن را بپردازند.

هزینه مشاوره حضوری حقوقی

عوامل موثر بر هزینه مشاوره حضوری عبارتند از:

 نوع پرونده

با توجه به اینکه پرونده‌ های حوزه حقوقی دارای انواع گوناگونی هستند و حل و فصل آن ها به تخصص‌ های مختلفی نیاز دارد، هزینه بررسی هر پرونده متفاوت خواهد بود. اولین و مهم‌ ترین عاملی که می ‌تواند روی هزینه مشاوره حضوری تاثیر بگذارد، همین نوع پرونده است. مثلاً پرونده ‌های قتل عمد یا غیر عمد، جزء پرونده‌ های حساسی هستند که وکالت آنها هزینه‌ سنگینی دارد و هزینه مشاوره برای چنین پرونده ‌هایی معمولاً گرانتر از پرونده‌ های ساده خانوادگی است.

پیچیدگی مسائل حقوقی

سطح مشکلات حقوقی پرونده و پیچیده بودن آن ها باعث افزایش هزینه مشاوره می‌ شود. اگر وکیل بخواهد زمان بیشتری را برای ارائه راهکارهای حقوقی پرونده به مراجعین در نظر بگیرد و برای ارائه مشاوره تلاش بیشتری انجام بدهد، قطعاً هزینه بیشتری دریافت می ‌کند.

هزینه مشاوره حضوری حقوقی با وکیل سایبری

تجربه و تخصص وکیل انتخابی

سومین عاملی که روی هزینه مشاوره حضوری تاثیر می ‌گذارد، تخصص و تجربه وکیل انتخابی است. وکلایی که شهرت خوبی پیدا کرده‌ اند و جزء افراد موفق در حیطه شغلی خودشان هستند، هزینه بیشتری برای مشاوره دریافت می ‌کنند؛ در مقابل، وکلایی که سابقه کمتری دارند، هزینه ‌های کمتری برای مشاوره از مراجعان خود می‌ گیرند.

شهر محل خدمت

مکان ارائه خدمات حقوقی و شهر محل خدمت وکیل هم روی هزینه نهایی تاثیر می ‌گذارد.

تعداد جلسات مشاوره

علیرغم اینکه نوع مشاوره می ‌تواند روی هزینه مشاوره حضوری تاثیر داشته باشد، تعداد جلسات نیز در تعیین تعرفه نهایی تاثیرگذار هستند. چنانچه پرونده نیاز به پیگیری در چندین جلسه داشته باشد یا وکیل تشخیص بدهد که به صورت دائمی باید با موکل خود در ارتباط باشد، حق مشاوره برای هر جلسه متغیر خواهد بود.

ممکن است در جلسه اول، هزینه مشاوره بیشتر باشد و در جلسات بعدی این هزینه کاهش پیدا کند. به طور متوسط هزینه یک جلسه مشاوره حضوری ۵۰۰ هزار تومان تعیین می ‌شود. البته این رقم میتواند در مواردی کمتر و در مواردی بسیار بیشتر هم باشد.

مدت زمان مشاوره

بعضی از وکلا بر اساس ساعت کاری یک مبلغ ثابت را به عنوان تعرفه هزینه مشاوره حضوری در نظر می ‌گیرند و مهم نیست که نوع پرونده چه باشد و چه اقداماتی توسط وکیل انجام شود؛ اما بعضی از وکلا به تمام نکات توجه می ‌کنند و سپس بر اساس عوامل گوناگون، هزینه مشاوره حضوری را تعیین می ‌کنند.

در بعضی از مجموعه ‌های معتبر با توجه به زمان مشاوره، حق المشاوره، افزایش و کاهش پیدا می ‌کند. به عنوان مثال بعضی از دفاتر وکالت برای ۱۵ دقیقه مشاوره حضوری، 200هزار تومان دریافت می‌ کنند و به تدریج این مبلغ را افزایش می‌ دهند. در بعضی از دفاتر برای نیم ساعت مشاوره حضوری 500 هزار تومان و برای یک ساعت هزینه بیشتری دریافت می‌ شود. البته اگر بخواهید با یک وکیل مشهور و کار بلد مشورت کنید، قطعاً هزینه مشاوره بیشتر از این ‌ها تمام می ‌شود.

مراحل دادرسی

چنانچه وکیل پرونده ‌ای را بپذیرد و آن پرونده به مراحل بالای دادرسی برود، قطعاً حق مشاوره بیشتر می‌ شود.

هزینه مشاوره حضوری و حقوقی در گروه وکیل سایبری

تعرفه هزینه مشاوره حضوری ۱۴۰۳

تعرفه ‌ای که برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده را می‌ توانید از طریق تماس با کارشناسان ما دریافت کنید. در سال‌ 1403 حق مشاوره حضوری، حداقل 500 هزار تومان و حداکثر 2 میلیون تومان است. علاوه بر این، هزینه دو نوع خدمات حقوقی دیگر به شهروندان ،به شرح زیر می باشد :

  • تعرفه تنظیم اظهارنامه ، دادخواست ، شکواییه و لایحه توسط وکیل پایه یک دادگستری: حداکثر ۵۰ میلیون ریال
  • تعرفه مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری: حداقل 10میلیون تومان تا حداکثر 50 میلیون تومان

نکته: ممکن است بعد از توافق مشاور حقوقی و مراجعه کننده، این مبلغ کاهش یا افزایش پیدا کند؛ اما به طور کلی تعرفه ‌ای که در دفاتر وکالت از مراجعه کنندگان دریافت می‌ شود مطابق با مبالغی است که عنوان شد.

روش پرداخت هزینه مشاوره حضوری

با توجه به اینکه برای مشاوره حضوری باید از قبل وقت بگیرید، می ‌توانید به موسسه‌ های معتبر حقوقی مراجعه کنید و پرداخت هزینه را همان موقع که در دفتر وکالت حاضر می‌ شوید، پرداخت کنید. البته امکان پرداخت غیر حضوری نیز وجود دارد. بسیاری از موسسه‌ ها برای اینکه مطمئن باشند مراجعه کننده حتماً به وکیل مراجعه می ‌کند و وقت وکیل هدر نمی ‌رود از قبل هزینه مربوط به مشاوره را دریافت می ‌کنند و مراجعه کننده باید از طریق درگاه‌ های بانکی هزینه را پرداخت کند تا نوبت ملاقات حضوری برای او ثبت شود.

جهت پرداخت هزینه مشاوره حضوری با وکیل سایبری، می ‌توانید با ما تماس بگیرید و سوالات خودتان را در رابطه با هزینه مشاوره حضوری و نحوه پرداخت آن مطرح کنید.

مزایای مشاوره حضوری چیست؟

بسیاری از افراد هستند که به جای مشاوره حضوری، مشاوره تلفنی یا مشاوره آنلاین را انتخاب می ‌کنند تا هزینه ‌های مربوط به مشاوره را کاهش دهند. ولی مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری دارای مزایایی است که ارزش هزینه پرداختی را دارد. این مزایا عبارتند از:

صحبت حضوری با وکیل و تفهیم مشکل

وقتی که مراجعه کننده به صورت حضوری با وکیل صحبت کند، می ‌تواند مشکل مربوطه را با او در میان بگذارد و بدون ابهام مشکل خود را مطرح کند. بدین ترتیب، سوء تفاهمی بابت درک وضوع پرونده پیش نمی ‌آید.

بررسی کلیه اسناد و مدارک

در مشاوره حضوری، وکیل می ‌تواند خودش تمام اسناد و مدارک را به دقت بررسی کند و سوالات لازم را از مراجعه کننده بپرسد.

مطالعه پرونده و عقد قرارداد

بعد از اینکه وکیل جزئیات پرونده را مورد بررسی قرار می‌ دهد در صورت لزوم با مراجعه کننده قرارداد می ‌بندد و نتیجه احتمالی پرونده یا دعوا را از ابتدا به موکل خود می‌ گوید. به همین خاطر مراجعه کننده می ‌تواند تصمیم بگیرد که آیا اصلاً این پرونده ارزش پیگیری را دارد یا نه.

مدت زمان مشاوره حضوری چقدر است؟

مدت زمان مشاوره حضوری از 10 دقیقه تا یک ساعت متغیر است. با توجه به مشکل پیش آمده و توافقی که طرفین بر سر هزینه مشاوره حضوری داشته‌ اند، این زمان متفاوت خواهد بود. ولی مسلماً مطرح کردن سوالات حقوقی در عرض ۵ دقیقه امکان‌ پذیر نیست و حداقل مراجعه کننده باید نیم ساعت با وکیل صحبت کند تا بتواند پاسخ سوالات خود را پیدا کند.

هماهنگی ‌های لازم برای مشاوره حضوری

اگر قصد شما مشاوره به صورت حضوری است و می ‌خواهید درباره هزینه مشاوره حضوری و نحوه گرفتن وقت، اطلاعات دقیق را به دست بیاورید، می ‌توانید با شماره موجود در سایت تماس بگیرید. اما به طور کلی روال کار به این صورت است که مراجعه کنندگان باید با بخش پشتیبانی تماس بگیرند و برای ثبت نوبت مشاوره حضوری، اقدام نمایند.

از طریق شبکه ‌های اجتماعی نیز امکان ارسال پیام و ثبت نوبت وجود دارد. حتی اگر شما تصمیم بگیرید به صورت غیر حضوری و از طریق مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین با وکلای مجرب ما ارتباط برقرار کنید، می ‌توانید سوالات خودتان را از بخش پشتیبانی بپرسید.

مدت زمان انتظار برای دریافت نوبت مشاوره حضوری

برای فیکس کردن قرار ملاقات حقوقی حضوری، شما باید هماهنگی ‌های لازم را با ما انجام دهید تا در ساعاتی که وکیل وقت ملاقات دارد، مشاوره شما قطعی شود. بعد از تماس ، ساعت دقیق مراجعه به دفتر وکالت تعیین و هزینه مشاوره نیز اعلام می‌ شود تا برای ثبت نوبت، هزینه را پرداخت کنید.

هزینه مشاوره تلفنی

اگر بودجه کافی برای پرداخت هزینه مشاوره حضوری را ندارید، روش ‌های دیگری هم برای مشاوره با وکلای حقوقی وجود دارد که یکی از رایج ‌ترین آن ها مشاوره تلفنی است. با توجه به مدت زمان مشاوره، هزینه آن تغییر می ‌کند. نرخ مشاوره حقوقی تلفنی از 10 دقیقه ۱۰۰ هزار تومان آغاز و به صورت پلکانی افزایش می یابد.

هرچه مدت زمان مشاوره افزایش پیدا کند، هزینه آن هم بیشتر می‌ شود با توجه به تخصص وکیل و موارد دیگری که در بخش‌ های پیش به آن ها اشاره کردیم، هزینه مشاوره تلفنی می‌ تواند افزایش یا کاهش داشته باشد. به عنوان مثال اگر شما قصد داشته باشید با یک وکیل فوق تخصص پایه یک دادگستری مشورت کنید به ازای هر 10 دقیقه مشاوره تلفنی، حداقل باید 200 هزار تومان بپردازید.

چه کسانی نیازمند مشاوره حضوری با وکیل هستند؟

اگر هزینه مشاوره حضوری برایتان چندان مهم نیست و اصرار دارید که با یک وکیل متخصص به صورت حضوری ملاقات داشته باشید، بهتر است ابتدا بدانید که چه پرونده‌ هایی ارزش مشاوره حضوری دارند. البته این خود متقاضی مشاوره است که مشخص می ‌کند آیا نیازمند مشاوره حضوری هست یا خیر. ولی توصیه می ‌شود موضوعاتی که در ادامه به آن ها اشاره می‌ کنیم حتماً برای حل مشکل خود، مشاوره حضوری را انتخاب کنند.

پرونده ‌های مربوط به رمزارزها

در حال حاضر کلاهرداری های مربوط به رمز ارزها افزایش یافته است. پیچیدگی پرونده های رمز ارز ضرورت انتخاب مشاوره حضوری را افزایش می دهد.

کلاهبرداری های هرمی و پانزی

یکی دیگر از موضوعات غامض و پیچیده بحث کلاهبرداری شرکت های هرمی و طرح های پانزی است که معمولا به صورت شبکه پیچیده ای عمل می کنند. در این مورد نیز بیشتر اوقات وکیل باید به ابعاد پرونده و یا موضوع مطرح شده تسلط داشته باشد تا بتواند مشاوره حقوقی مناسب ارائه دهد.

پرونده‌ جعل هویت و دسترسی غیر مجاز

یکی دیگر از انواع موضوعات سایبری انواع کلاهبرداری های مربوط به جعل هویت و دسترسی غیر مجاز به حساب های بانکی و در نتیجه خالی کردن حساب کاربران است. در این مورد نیز مشاوره حضوری با وکیل پیشنهاد می شود.

پرونده‌ های ههتک حیثیت و تهمت و افترا

در سال های اخیر پرونده های زیادی در رابطه با شبک های اجتماعی از جمله انتشار عکس های دیگران بدون اجازه صاحب عکس ، توهین و یا تهمت در شیکه های اجتماعس باب شده است. در این موارد نیز پیشنهاد ما اراده خدمات مشاوره حضوری است.

پرونده ‌های مسدودی حساب و رفع مسدودی

خالی کردن و یا مسدود شدن حساب ها به دلایل مختلف از جمله کلاهبرداری، از دیگر موضوعات در پرونده های سایبری است. لذا پیشنهاد میشود در این موارد برای کسب نتیجه مناسب از همان ابتدا مشاوره حضوری برگزینیم.

کلام پایانی

هزینه مشاوره حضوری در مجموعه حقوقی ما با توجه به نوع پرونده، مدت زمان مشاوره و خدمات ارائه شده توسط وکلای پایه یک دادگستری، متغیر خواهد بود. اگر می‌ خواهید از هزینه مشاوره حضوری و حق الوکاله وکلای ما اطلاع کسب کنید، می ‌توانید با شماره‌ های موجود در همین صفحه تماس حاصل فرمایید.

وکیل علیرضا طباطبایی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری شخصا و یا از طریق همکاران خود ، آماده ارائه همه نوع خدمات مشاوره و خدمات وکالت به شهروندان گرامی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *