وکیل اسکیمر کیست و چگونه از شما مراقبت می کند؟
وکالت و مشاوره سایبری

وکیل اسکیمر کیست ؟

با وکیل اسکیمر آشنا شوید

اسکیمر یک دستگاه الکترونیکی می باشد که برای کپی کردن اطلاعات کارت‌های اعتباری یا بانکی به کار می‌رود. این دستگاه‌ها به طور معمول در حملات فیشینگ و سرقت هویت استفاده می‌شوند. اسکیمرها که یکی از ابزارهای پیشرفته‌ی مورد استفاده برای سارقان هویت و کلاهبرداران بانکی هستند، به یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی در دنیای مالی مدرن تبدیل شده‌ اند.

با پیشرفت فناوری، جنایتکاران سایبری هم با سرعت بیشتری در حال توسعه و بکارگیری روش‌های پیچیده‌تری برای سرقت اطلاعات مالی از افراد بی‌گناه هستند.

اگر شما هم متهم به اسکیم کردن حساب دیگران شده اید و یا حساب شما از طریق کپی کارت بانکی خالی شده است با تماس با وکیل اسکیمر کارساز خواهد بود.

قبل از اینکه بخواهیم در خصوص ویژگی های وکیل اسکیمر صحبت کنیم، ابتدا باید بدانیم اسکیم یا همان کپی کارت و اسکیمینگ چیست.

بانک‌ها در تمام دنیا نقشی اساسی در اقتصاد کشورها دارند و اکثریت مردم پول‌های خود را در بانک واریز می‌کنند. بانک‌ها هیچ‌گاه اطلاعات بانکی کارت‌های عابر بانک افراد را در اختیار دیگران قرارنمی‌دهند و تاکنون این اتفاق به وقوع نپیوسته است.

افراد به بانک‌ها اعتماد دارند ولی در این اثنا افرادی سودجو وجود دارند که از طرق مجرمانه مختلف اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب‌های شخصی افراد می‌کنند. در مطلب پیش روی درباره یکی از این روش‌های مجرمانه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

کلاهبرداری کارت خوان به روش اسکیمر

شاید شما هم متهم به جرم اسکیم شده باشید یا قربانی این کلاهبرداری باشید و به دنبال راههای اثبات بی گناهی خود هستید؟

توصیه می کنیم قبل از هر اقدام، ضمن مطالعه کامل مطلب زیر از طریق مشاوره آنلاین با وکیل اسکیمر در ارتباط باشید.

وکیل اسکیمر با تسلط به قوانین میتواند ضمن بررسی دقیق موضوع نسبت به دفاع از شما در پرونده های اسکیمر اقدام نموده و چنانچه مورد کلاهبرداری اسکیمری شده باشید با تحقیق جامع پیرامون موضوع نسبت به شناسایی شخص مرتکب جرم اقدام نماید. یک وکیل متخصص با جمع آوری شواهد و مستند سازی ادله دیجیتال می تواند مراحل قانونی را در مسیر درست طی کند. برای مشاوره با وکیل اسکیمر اقدام کنید.

اسکیمر چیست؟

در حال حاضر بسیاری از اشخاص با استفاده از کارت‌های عابربانک اقدام به برداشت از حساب خود و خرید از فروشگاه‌ها و مراکز خرید می‌کنند. بدین ترتیب تعدادی از افراد سودجو با بکارگیری روش‌های جدید اقدام به سرقت اموال دیگران کنند. یکی از شایع‌ترین این روش‌ها، کلاهبرداری به وسیله دستگاه‌های کارت‌خوان به ویژه دستگاه‌های کارت‌خوان سیار است. مجرمان فوق، قطعه‌ای سخت‌افزاری را که اسکیمر نام دارد را بر روی دستگاه‌ها نصب می‌کنند و متعاقب آن، اقدام به کپی‌برداری از روی اطلاعاتی که به روی کارت‌های عابر بانک افراد است، می‌کنند.

جرم اسکیم یا کپی کارت

جرم اسکیم یا کپی کارت، یکی از جدی‌ترین جرایم مرتبط با سرقت هویت و کلاهبرداری مالی محسوب می شود. این جرم شامل کپی کردن غیرقانونی اطلاعات کارت‌های اعتباری و بانکی از طریق دستگاه‌های اسکیمر می باشد.

کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر با استفاده از دستگاه کارت­خوان

وکیل اسکیمر چگونه عمل می کند؟

در این روش، کلاهبردار با استفاده از دستگاه اسکیمر اقدام به کلاهبرداری می­کند. دستگاه اسکیمر می تواند هر کارت بانکی که کشیده می­شود را کپی کند. از طرفی، کلاهبردار هم رمز مشتری را یادداشت می­کند. اطلاعات ذخیره شده در دستگاه اسکیمر به راحتی بر روی کارت بانکی خام کپی می­شوند. کلاهبردار با کارت بانکی کپی شده و با استفاده از رمز آن، می­تواند موجودی کارت را خالی کند. 

کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر با استفاده از دستگاه کارت­خوان سیار

در این روش، دستگاه اسکیمر درست در قسمتی که کارت کشیده می­شود، نصب می­شود. دستگاه کارت­خوان سیار، اطلاعات بانکی را کپی می­کند. اکثر کلاهبرداران بیشتر مایل هستند که از کارت­خوان سیار استفاده کنند.

کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر با استفاده از دستگاه خودپرداز

در این روش، کلاهبردار دستگاه اسکیمر را در قسمتی از دستگاه خودپرداز، یعنی قسمتی که کارت از آن وارد دستگاه خودپرداز می­شود، نصب می­کند. دستگاه اسکیمر، اطلاعات کارت بانکی شخص را کپی می­کند. اطلاعات ذخیره شده بر روی کارت بانکی خام، کپی و کارت بانکی کپی شده هم، قابل استفاده می­باشد. در این روش، کلاهبردار برای بدست آوردن رمز کارت قربانی، دوربینی را بالای خودپراز نصب می­کند و با چک کردن فیلم ضبط شده، به رمز دسترسی پیدا می­کند. همچین می تواند برای دستیابی به رمز کارت از صفحه کلید جعلی هم استفاده کند.

بیشتر بخوانید: روشهای کلاهبرداری از طریق دستگاه های عابر بانک

روش‌های جلوگیری از کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر

هنگام خرید، خودتان رمز کارت بانکی تان را وارد کنید.

بصورت مرتب رمز کارت بانکی خود را تغییر دهید.

تا حد امکان رمز خود را در اختیار کسی قرار ندهید.

آگاهی خود را در مورد روش های جدید کلاهبرداری افزایش دهید.

از مشاور و وکیل متخصص در این زمینه کمک و راهنمایی بگیرید.

حساب‌های بانکی و صورت‌حساب‌های کارت‌های اعتباری خود را به طور منظم بررسی کنید و هرگونه تراکنش مشکوک را بلافاصله به بانک گزارش دهید.

پرداخت‌های بدون تماس نیازی به وارد کردن کارت در دستگاه ندارند و از خطرات کپی‌برداری جلوگیری می‌کنند.

اجاره کارت عابر بانک شیوه سایت های قمار و شرط بندی

مجازات اسکیم یا کپی کارت

بر اساس ماده 741 قانون مجازات اسلامی، هرکس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از پنجاه میلیون (50/000/000) ریال تا دویست و پنجاه میلیون (250/000/000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

شکایت از شخص کلاهبردار با دستگاه اسکیمر 

برای شکایت از شخص کلاهبردار و تنظیم شکواییه حضور یک وکیل متخصص در این زمینه می تواند بسیار مفید و موثر باشد. بنابراین بهتر است برای دستیابی به نتیجه مطلوب از یک وکیل متخصص اسکیمر کمک بگیرید.

وکیل اسکیمر و اقدامات وی

الف) مشاوره تلفنی: که با توجه به لحاظ وقت و هزینه شما جهت سهولت نتیجه در چند مقطع زمانی ۶۰ دقیقه ،۳۰ دقیقه ،۱۰دقیقه تعیین گردیده است.

ب) وکالت در دعاویی: که مستلزم مراجعه حضوری، بررسی دقیق تمام مراحل پرونده، مستند سازی ادله و امکان سنجی میزان موفقیت در دعوا بعد از طرح کیس در جلسات هفتگی وکلای متخصص می باشد.

ج) نهاد وکیل همراه :

نهادی نوظهور که به جرائت می توان جز ابداعات گروه حقوق وکیل سایبری از آن نام برد ،به نحوی که مشابه آن در کمتر مجموعه ای یافت می گردد.

این نهاد، همراهی یک وکیل پایه یک دادگستری در تمامی مراحل از بدو شکایت تا زمان اجرای حکم، بدون نیاز به حضور وکیل در جلسات دادرسی می باشد.

مزایای این طرح نسبت به خدمات فوق:

 الف)دسترسی به وکیل حتی به صورت آنلاین در تمامی مراحل دعوا

ب)امکان دریافت مشاوره تلفنی تا اتمام کار بدون محدویت

ج)تنظیم شکواییه، لوایح و …به صورت رایگان

بیشتر بخوانید: وکیل جرایم رایانه ای

ویژگی های وکیل اسکیمر

تخصص و تجربه

یک وکیل متخصص باید دانش و تجربه گسترده‌ای در زمینه قوانین، به ویژه جرایم سایبری و کلاهبرداری‌های مالی و همچنین پرونده‌های مشابه داشته باشد.

آگاهی از تکنولوژی و جرایم سایبری

یک وکیل متخصص باید آشنایی با فناوری‌ها و روش‌های مورد استفاده در جرایم سایبری، از جمله اسکیمرها و روش‌های کپی‌برداری کارت اعتباری داشته باشد.

مشاوره حقوقی

یک وکیل مجرب باید به ارائه مشاوره حقوقی مستمر به موکلش برای کمک به درک فرآیندهای قانونی و ارائه راهکارهای مناسب بپردازد.

یک وکیل متخصص در پرونده‌های اسکیمر باید تخصص حقوقی و تجربه و توانایی‌های مدیریتی داشته باشد. این ویژگی‌ها موجب می شود تا یک وکیل از حقوق موکل خود دفاع کند و با چالش‌های پیچیده مرتبط با جرایم سایبری و کلاهبرداری‌های مالی مقابله نماید. وکیل و مشاور جرایم رایانه‌ای بهترین راهنما در این مسیر پیچیده برای رسیدن به نتایج مطلوب می باشد.

بیشتر بخوانید: وکیل سایبری

سخن نهایی

جرم اسکیم یا کپی کارت، یکی از جرایم سایبری جدی و در حال رشد می باشد. این جرم به طور عمده شامل استفاده از دستگاه‌ها و تکنیک‌های خاص برای دریافت اطلاعات کارت‌های بانکی و اعتباری بدون اطلاع و رضایت صاحب کارت می باشد. در صورتی که قربانی این جرم شدید یا متهم به آن هستید، تیم حقوقی تخصصی وکیل سایبری می تواند با دانش و تجربه کامل در این زمینه در تمام مراحل قانونی شما را راهنمایی کند.

پایان پیام/

 

نوشته های مشابه