کلاهبرداری از طریق عابر بانک چگونه انجام می گیرد؟
آموزش سایبریجرایم و دعاوی سایبری

روشهای کلاهبرداری از طریق عابر بانک

روشهای کلاهبرداری از طریق عابر بانک

کلاهبرداری از طریق عابر بانک (ATM) به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که در آنها افراد متقلب تلاش می‌کنند تا اطلاعات کارت‌های بانکی و رمز عبور کاربران را به دست آورند و از حساب‌های بانکی آنها سوء استفاده کنند. برای آگاهی در مورد روش های کلاهبرداری از طریق عابر بانک و نحوه جلوگیری از این نوع کلاهبرداری با ما همراه باشید.

شاید شما هم متهم به کلاهبرداری از طریق عابر بانک شده باشید یا قربانی کلاهبرداری از طریق عابر بانک باشید و به دنبال راههای اثبات بی گناهی خود هستید؟

توصیه می کنیم قبل از هر اقدام، ضمن مطالعه کامل مطلب زیر از طریق مشاوره آنلاین با وکیل جرائم رایانه ای در ارتباط باشید.

روشهای کلاهبرداری از طریق دستگاه های عابر بانک

کارشناسان سایبری با اشاره به یکی از جدیدترین روش های کلاهبرداری از طریق عابر بانک معتقدند شهروندان با رعایت نکات ایمنی می توانند جلوی جولان مجرمان اینترنتی را در فضای مجازی بگیرند.

متاسفانه امروزه افراد کلاهبردار از دستگاه های خود پرداز به عنوان یکی از گزینه های اصلی خود برای انجام اعمال مجرمانه و کلاهبرداری از هموطنان استفاده می کنند.

روش های کلاهبرداری از طریق عابر بانک

این افراد شیاد با استفاده از چرب زبانی، سخنان تحریک آمیز و مهندسی اجتماعی افراد را فریب می دهند. و به بهانه های مختلف آنان را پای دستگاه خودپرداز کشانده و با ترفندهای خاص خود اهداف شوم خود را عملی می سازند.

با اشاره به اینکه در کنار مزایای فراوان دستگاه های خودپرداز سواستفاده زیادی هم انجام می شود، اخیراً بیشتر کلاهبرداری های مالی و برداشت های غیر مجاز از حساب های بانکی به روش کلاهبرداری از طریق عابر بانک انجام می گیرد.

اجاره کارت عابر بانک شیوه سایت های قمار و شرط بندی

نکاتی جهت کاهش جرایم کلاهبرداری از طریق عابر بانک

شهروندان لازم است در جهت کاهشکلاهبرداری از طریق عابر بانک به نکات زیر توجه داشته باشند:

  • آگاهی و اطلاع از نصب قطعاتی کوچک در محل ورودی دستگاه خود پرداز به نام اسکیمر جهت کپی برداری از کارت های بانکی کاربران.
  • نصب قطعاتی سخت افزاری بر روی صفحه کلید دستگاه به نام کی لاگر. یا نصب دوربینی کوچک بر روی دستگاه به منظور سرقت رمز عبور کاربران.
  • تغییر رمز دوم قربانیان به روش های مختلف به منظور برداشت اینترنتی از حساب آنان با ترفند خاص .

هموطنان  باید دقت داشته باشند در کلاهبرداری از طریق عابر بانک، فرد کلاهبردار ادعا می کند مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از کارت خود برداشت کرده و دیگر قادر به برداشت وجه از حساب خود نیست. بنابراین از فرد قربانی تقاضا میکند از طریق انتقال کارت به کارت مبلغی را که نیاز دارد به حساب قربانی واریز و در ازای آن از وی پول نقد بگیرد.

در این شیوه مجرمان پول را از طعمه های خود گرفته ولی انتقال کارت به کارت را انجام نمی دهند و در فرصتی مناسب متواری می شوند. اینگونه حساب ها اغلب جعلی بوده و به نام اشخاص مجهول است.

توصیه های زیر را جدی بگیرید!

  • اگر قرار است وجهی را دریافت کنیم ارائه شماره کارت یا شماره حساب به فرد واریز کننده پول کفایت می کند. و دیگر نیازی به ارائه دیگر اطلاعات مهم نظیر رمز اول و دوم، CVV2، تاریخ انقضاء و … به فرد مذکور نیست زیرا این اطلاعات مخصوص برداشت از حساب یا خرید اینترنتی است.
  • جهت واریز وجه به حساب شما احتیاجی به مراجعه به دستگاه ATM نیست.
  • جهت اطمینان از واریز شدن وجه به حساب خود از گزینه نمایش یا چاپ موجودی استفاده شود و نیازی به ورود به بخش انتقال نیست. بنابراین اگر شخصی ما را ترغیب به وارد شدن به بخش انتقال کرد احتمالاً او کلاهبردار است. پس دقت داشته باشید.
  • از کارت بانکی خود جهت انجام مبادلات با حجم بالا استفاده نکنید. از اتصال حساب هایی با گردش مالی بالا به کارت بانکی پرهیز کنید.
  • کارت خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید. در صورت مفقودی کارت بانکی نسبت به اعلام به موقع و در کمترین زمان ممکن به بانک صادر کننده کارت اقدام گردد. می توان از طریق اینترنت بانک یا تلفن بانک نیز این کار را انجام داد تا از سوء استفاده های احتمالی پیشگیری صورت پذیرد. تقاضای افراد غیر جهت انجام امور بانکی توسط کارت عابر خود را رد کنید
  • بهتر است هنگامی که جهت انجام امور بانکی جلوی دستگاه ATM قرار دارید به گونه ای بایستید و یا دست خود را مانع قرار دهید تا افراد پشت سر شما رمز وارده توسط شما را نبینند.
  • از نگهداری رمز عبور به همراه کارت عابر خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه از سرقت اطلاعات کارت بانکی خود پیشگیری کنیم

اقدامات لازم جهت کاهش کلاهبرداری از طریق عابر بانک

کلاهبرداری از طریق عابر بانک چگونه انجام میشود؟

افزایش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌ها از کاربران دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها به دلیل عدم یا ضعف آگاهی افراد در استفاده صحیح از این دستگاه‌ها یکی از مشکلات مهم و نگران‌کننده محسوب می شود. برای کاهش این نوع جرائم، اقداماتی چون آموزش عمومی و افزایش آگاهی کاربران درباره نحوه استفاده ایمن از دستگاه‌های خودپرداز بسیار مؤثر می باشد.

اطلاع‌رسانی مداوم: بانک‌ها می‌توانند از طریق پیامک‌ها، ایمیل‌ها و شبکه‌های اجتماعی نکات امنیتی را به مشتریان خود یادآوری کنند.

گزارش فوری تخلفات: کاربران باید جهت گزارش فوری هرگونه رفتار مشکوک یا تلاش برای کلاهبرداری به بانک و مقامات مربوطه تشویق شوند.

آموزش عمومی: برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای آگاه‌سازی کاربران از خطرات احتمالی و نحوه استفاده صحیح و ایمن از دستگاه‌های خودپردازلازم و ضروری می باشد.

افزایش آگاهی در مورد کلاهبرداری از طریق عابر بانک

وکیل جرایم رایانه‌ای نقش مهمی در رسیدگی به پرونده‌های کلاهبرداری از طریق عابر بانک دارد. از جمله :

تحقیقات و شناسایی مجرمان: یک وکیل جرایم رایانه‌ای با استفاده از دانش فنی و قانونی خود می‌تواند به شناسایی و ردیابی مجرمان کمک کند.

ارائه مشاوره حقوقی: یک وکیل متخصص جرایم رایانه‌ای به افراد و شرکت‌ها در خصوص حقوق شان در موارد کلاهبرداری از خودپرداز مشاوره می‌دهد.

آموزش و پیشگیری: یک وکیل مجرب جرایم رایانه‌ای می‌تواند به شرکت‌ها ، سازمان‌ها و افراد در خصوص راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های رایانه‌ای آموزش دهد.

پیگیری حقوقی و مالی: یک وکیل متخصص جرایم رایانه‌ای می‌تواند به قربانیان کمک کند تا از طریق پیگیری حقوقی و مالی خسارات وارد شده را جبران کنند.

اگر شما هم متهم به کلاهبرداری از طریق دستگاه عابر بانک هستید یا قربانی این کلاهبرداری شده اید، همین حالا برای مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای کلیک کنید.

نقش یک وکیل و مشاور جرایم رایانه‌ای در کلاهبرداری‌های مرتبط با خودپردازها نه تنها در دفاع از حقوق قربانیان بلکه در ارتقای امنیت و سلامت عمومی جامعه بسیار حائز اهمیت می باشد. با توجه به پیچیدگی جرایم رایانه‌ای، تخصص وکیل در این حوزه می‌تواند تفاوت قابل توجهی در نتیجه پرونده‌ها و حفاظت از منابع مالی و اطلاعاتی افراد و سازمان‌ها ایجاد کند.

سخن نهایی

کلاهبرداری از طریق دستگاه عابر بانک (ATM) یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری در حوزه جرایم رایانه‌ای می باشد. این نوع کلاهبرداری شامل روش‌های مختلفی است که مجرمان برای دسترسی به اطلاعات کارت‌های بانکی و سرقت وجوه از حساب‌های بانکی افراد استفاده می‌کنند.

با توجه به اینکه در پرونده‌های جرایم رایانه‌ای معمولاً مقام قضایی برای رسیدن به واقعیت موضوع، مورد ادعا را به کارشناسان پلیس فتا یا کارشناس رسمی دادگستری در زمینه جرایم رایانه‌ای ارجاع می‌دهد، اینجاست که نقش وکیل سایبری در حوزه جرایم رایانه‌ای اهمیت پیدا می‌کند.

یک وکیل به دفاع از حقوق شما و ارائه شواهد و مستندات لازم به مراجع قضایی می پردازد. تیم حقوقی تخصصی وکیل سایبری با تخصص و تجربه کافی می تواند تمام راهنمایی های لازم را در این زمینه به شما ارائه دهد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *