چگونه بفهمیم چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است؟ | وکیل سایبری
آموزش سایبری

چگونه بفهمیم چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است؟ | وکیل سایبری

خیلی از افراد درگیر پاسخ این سوال هستند که چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است؟ از ابتدای سال ۹۵ سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکان تلفن سیار راه اندازی شد که مشترکان می‎‌توانند با مراجعه به سایت رگولاتوری به آدرس www.cra.ir در بخش خدمات الکترونیک و یا نشانی mobilecount.cra.ir و یا با ارسال کد ملی خود به شماره ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از تعداد سیم کارت‌هایی که با کد ملی آنها ثبت شده، مطلع شوند.

بیش از دو دهه از ورود تلفن‌های همراه به کشور ما می‌گذرد. در طول این زمان، استقبال از آن روز به روز بیشتر شده است. تا جایی که این روزها، استفاده از آن در همه امور روزمره امری اجتناب ناپذیر است. ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که تعداد سیم کارت های من چقدر است؟ جهت اطلاعات بیشتر درباره این سوال که چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است، تا پایان این مقاله از وکیل سایبری همراه ما باشید.

از آنجا که کلاهبرداران در هر فرصتی منتظر ورود به عرصه و سوء استفاده از شرایط موجود هستند، می‌توانند با استفاده از سیم کارت‌های اعتباری که شاید دست به دست منتقل شده است، به انجام انواع تخلف بپردازند و هیچ گونه ردی از خود بر جای نگذارند. معمولا پس از استفاده از این سیم کارت‌ها، در ارتکاب جرم، صاحب اولیه سیم کارت است. که در عین بی خبری با اتهامات فراوانی مواجه شده و در دردسرهای بزرگی گرفتار می‌شود.

جهت ملاقات حضوری با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

وکیل سایبری مشاور حقوقی فتا

قبل از هر اقدامی از وکیل متخصص مشاوره دریافت نمایید.

چرا نباید سیم کارت خودمان را به دیگران واگذار کنیم؟

پس از گذشت چند سال از ورود تلفن همراه به کشور، اپراتورهای مختلفی پا به عرصه گذاشتند و سیم کارت‌های اعتباری عرضه شد. این سیم کارت‌ها قیمت خرید چندانی ندارند و مشترکین برای استفاده از آن فقط باید آن را شارژ کنند. به این ترتیب هزینه چندانی برای سیم کارت پرداخت نمی‌کنند.

چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است؟

همین امر باعث شد افراد چند سیم کارت را به طور همزمان استفاده کنند. و در زمانی که به آن نیاز نداشتند، بدون انتقال مالکیت با ثبت قانونی، آن را به افرادی از دوستان و آشنایان خود بسپارند. غافل از اینکه این سیم کارت‌ها به نام آنها ثبت شده و در صورت انجام هر گونه تخلف و جرم با استفاده از آنها، با شخصی که سیم کارت به نام او ثبت شده، برخورد صورت می‌گیرد.

برای بررسی دو راه حل برای جلوگیری از دسترسی به حساب تلگرام پس از واگذاری سیم‌کارت کلیک کنید.

اگر کلاهبرداران با استفاده از سیم کارتی که با مشخصات شما ثبت شده اقدام به کلاهبرداری کرده‌اند، برای اثبات ادعای خود حتما قبل از هر اقدامی با وکیل متخصص مشاوره داشته باشید.

از طرفی دیگر برخی کلاهبرداران با جعل یا سوء استفاده از مدارک افراد، اقدام به ثبت سیم کارت‌های اعتباری می‌کنند. تا از آنها برای مقاصد مجرمانه خود استفاده کنند. بنابراین باید دقت کنیم که اگر سیم کارت ثبت شده‌ای در دست داریم که نیازی به آن نداریم، آن را تنها به دلیل اینکه قیمت بسیار ناچیزی دارد، به دیگران نسپریم. زیرا عواقب قانونی آن متوجه ما خواهد شد.

ما باید همیشه از اینکه چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است اطلاع داشته باشیم. همچنین در صورت عدم نیاز به سیم کارت، با مراجعه به دفاتر فروش اپراتور مربوطه، برای قطع آن سیم کارت اقدام کرده و به هیچ وجه آن را به شخص دیگری بدون ثبت قانونی، واگذار نکنیم.

روش‌ های کلاهبرداری از طریق سیم کارت

روش‌ های کلاهبرداری از طریق سیم کارت

در این بخش به روش‌هایی که افراد می‌توانند با استفاده از سیم کارت شما به کلاهبرداری بپردازند، توضیحاتی را ارائه کرده‌ایم.

سوء استفاده از اطلاعات شخصی

کلاهبرداران می‌توانند از اطلاعات شخصی شما که از طریق سیم کارت به دست می‌آورند، برای اهدافی مانند کلاهبرداری هویتی یا اخاذی استفاده کنند. به عنوان مثال، آنها می‌توانند از شماره تلفن شما برای ایجاد حساب‌های کاربری در وب سایت‌ها یا برنامه‌های کاربردی استفاده کنند. همچنین از این حساب‌ها برای دسترسی به اطلاعات شخصی شما یا انجام معاملات مالی غیرمجاز استفاده کنند.

نحوه رفع مسدودی حساب بانکی به صورت غیرحضوری

معاملات مالی غیرمجاز

افرادی که قصد کلاهبرداری از شما دارند، از سیم کارت شما برای انجام معاملات مالی غیرمجاز مانند خرید از طریق کارت اعتباری یا برداشت پول از حساب بانکی شما استفاده می‌کنند. همچنین آنها می‌توانند از این معاملات برای پولشویی یا ارتکاب سایر جرایم مالی استفاده کنند. که در این صورت چون سیم کارت به نام شما است، در دردسر خواهید افتاد.

ارسال پیام‌های تبلیغاتی و مزاحمت

باید بدانیم چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است تا بتوانیم از انواع کلاهبرداری‌ها در امان بمانیم. افراد می‌توانند از سیم کارت شما برای ارسال پیام‌های تبلیغاتی و مزاحمت به دیگران استفاده کنند. این پیام‌ها می‌توانند شامل محتوای تبلیغاتی، آزاردهنده یا حتی تهدیدآمیز باشند. در این صورت باز هم شما دچار مشکل خواهید شد.

فعالیت‌های غیرقانونی

اگر سیم کارتی که به نام شما ثبت شده است را به فرد دیگری بدهید، او می‌تواند از سیم کارت شما برای انجام فعالیت‌های غیرقانونی، مانند پخش محتوای مجرمانه یا حملات سایبری و در نهایت برای آسیب رساندن به افراد یا سازمان‌ها استفاده کند.

بیشتر بخوانید : جرم و مجازات هک گوشی

چگونه بفهمیم چند سیم کارت به نام مان ثبت شده؟

به منظور اطلاع از وضعیت تعداد سیم کارت‎ها به نام هر مشترک در هر اپراتور، از ابتدای سال ۹۵ سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکان تلفن راه اندازی شد. مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت رگولاتوری به آدرس www.cra.ir در بخش خدمات الکترونیک و یا نشانی mobilecount.cra.ir و یا با ارسال کد ملی خود به شماره ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از تعداد سیم کارت‌هایی که با کد ملی آنها ثبت شده، مطلع شوند.

سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی این سوال که چگونه بفهمیم چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است پرداختیم. تا شما بتوانید به راحتی از سیم کارت‌های ثبت شده به نامتان اطلاع پیدا کنید. اگر سوالی دارید، حتما آن را در بخش دیدگاه‌های این مقاله با ما به اشتراک بگذارید. تا کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند.

باید اطلاع داشته باشیم که چند سیم کارت به نام ما ثبت شده است. از این رو در صورتی که متوجه شدید سیم کارتی بدون اطلاع شما و به نام شما ثبت شده است، سریعا همراه با مدارک هویتی خود به دفاتر فروش اپراتور مربوطه، برای قطع آن سیم کارت اقدام کنید. سپس مراتب را به سازمان تنظیم مقررات رادیویی و پلیس فتا گزارش دهید.

وکیل سایبری علیرضا طباطبایی

مشاوره با وکیل سایبری

( علیرضا طباطبائی وکیل پایه یک دادگستری )

۱۰ دقیقه مشاوره تلفنی

۷۵,۰۰۰ تومان

۲۰ دقیقه مشاوره تلفنی

۱۵۰,۰۰۰ تومان

۳۰ دقیقه مشاوره تلفنی

۲۰۰,۰۰۰ تومان

۶۰ دقیقه مشاوره تلفنی

۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره ویدئویی

۵۰۰,۰۰۰ تومان

صرفه جویی در زمان
صرفه جویی در هزینه
مشاوره تخصصی
چند کاربره
امنیت بالا
امکان ارسال مستندات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *