آیا شرکت های سرمایه گذاری در بورس های خارجی معتبر هستند؟ - وکیل سایبری - مشاوره تلفنی جرائم رایانه ای
آموزش و پیشگیری

آیا شرکت های سرمایه گذاری در بورس های خارجی معتبر هستند؟

شاید بارها با تبلیغات سرمایه گذاری در بورس های خارجی مواجه شده باشید و حتی وسوسه سرمایه گذاری نیز سراغتان آمده باشد، اما آیا این شرکت ها معتبر هستند؟

این روزها تلگرام و اینستاگرام پر شده از تبلیغات سرمایه گذاری در بورس های خارجی با وعده پرداخت سودهای کلان به صورت دلار،عده ای از شهروندان نیز تحت تاثیر این تبلیغات سرمایه خود را دست شرکت هایی می سپرند که مدعی سرمایه گذاری در بورس های خارجی هستند.

اما قبل از اعتماد به این شرکت ها و سپردن سرمایه خود به دست این افراد باید به این سوال اصلی و مهم پاسخ دهیم که آیا این شرکت ها قانونی و دارای مجوز هستند؟ آیا می توان به آنها اعتماد کرد و سرمایه خود را به آنها سپرد؟

کلاهبرداری پانزی

در این ارتباط سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا می گوید که هیچ کدام از این شرکت ها که با ایجاد وب سایت‌ها و تبلیغات در فضای مجازی جذب سرمایه می کنند، دارای مجوز از نهادهای قانونی نیستند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا اقدام این شرکت های سرمایه گذاری در بورس های خارجی را کلاهبرداری و فریب عنوان کرد و افزود:  مجرمان سایبری با اجرای ترفند پانزی، با تبیلغات دروغین در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر سرمایه گذاری در بورس‌های خارجی فارکس، ارز دیجیتال و …؛ برای جلب اعتماد افراد ابتدا از سرمایه مالباخته یا افراد جدید، چند دوره سود پرداخت می کنند تا مشتریان بیشتری جذب سیستم شوند و پس از جمع آوری سرمایه زیاد، وب سایت جعلی را منحل کرده و متواری می شوند.

به گفته وی، این شرکت‌ها کاملا واهی بوده و هیچگونه مجوزی از سوی نهاد دولتی برای آن‌ها صادر نمی شود.

ترفند پانزی با وعده سرمایه گذاری در بورس های خارجی چیست؟

ترفند پانزی یک عملیات سرمایه‌گذاری کلاهبردارانه ‌است که عایدی‌هایی را از همان پول سرمایه‌گذاری شده یا پولی که بوسیلهٔ سرمایه‌گذاران بعدی پرداخت شده‌است، به سرمایه‌گذاران خودش پرداخت می‌کند به‌جای اینکه عایدی را از هر سود واقعی حاصل شده توسط شخص یا سازمانی که عملیات را اجرا می‌کند پرداخت نماید.

این ترفند معمولاً سرمایه‌گذاران جدید را با ارائه عایدی‌هایی که دیگر سرمایه‌گذاری‌ها نمی‌توانند تضمین کنند اغواء می‌کند،این عایدی‌ها سودهای به‌طور غیرعادی بالا در کوتاه مدت یا به‌طور غیرعادی ثابت و با دوام هستند و دائمی بودن عایدی‌هایی که یک ترفند پانزی تبلیغ و پرداخت می‌کند نیازمند یک جریان پول همیشه در حال افزایش از جانب سرمایه‌گذاران است تا سیستم را در حال کار نگه دارد.

اسم این سیستم بر اساس اسم چارلز پانزی که برای استفاده از این ترفند در سال ۱۹۲۰ بدنام شده بود انتخاب شده‌است،پانزی این سیستم را اختراع نکرد اما عملیات او چنان پولی را به خود جذب کرد که اولین موردی بود که در سرتاسر ایالات متحده شناخته شد.

در این ارتباط اگر اخیرا شرکتی و یا شخصی به شما وعده پرداخت سود در قبال سرمایه گذاری در بورس های خارجی را داده، موضوع را با پلیس در میان بگذارید و اگر قربانی این افراد سودجو شده اید، وکیل سایبری اماده ارایه مشاوره تخصصی کلاهبرداری پانزی به شما عزیزان می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه