وکیل اینترنتی شما را در جرایم سایبری کمک می کند
وکیل اینترنتی و راهنمای شما در پرونده جرایم رایانه ای
وکیل اینترنتی درباره انواع جرمهایی که در محیط اینترنت رخ میدهند، آگاهی کافی دارد و با تمرکز بر دادههای دیجیتالی و سیستمهای کامپیوتری، مشاوره حقوقی به کاربران خود ارائه میکند. اگر بیش از حد درگیر فضای مجازی شدهاید و به خاطر اعتماد به افراد کلاهبردار و سودجو متضرر شدهاید. نگران نباشید.
گروه وکیل سایبری با مدیریت وکیل علیرضا طباطبایی با بهرهگیری از تجربه درخشان خود در زمینه جرمهای سایبری و کلاهبرداری اینترنتی، آماده ارائه راهنماییهای حقوقی و خدمات مشاوره به شما عزیزان هستند. کافی است با شماره وکیل سایبری یا شماره وکیل طباطبایی تماس بگیرید . در صورت نیاز به مشاوره تلفنی، میتوانید با مراجعه به سایت وکیل طباطبایی درخواست مشاوره خود را ثبت نمایید. در این صورت ، از راهنماییهای حقوقی ایشان و همکارانشان بهره مند خواهید شد.
منظور از وکیل اینترنتی چیست؟
در دنیای امروزی افزایش فزاینده جرایم سایبری و کلاهبرداری رایانه ای که با استفاده از رایانه و اینترنت صورت میگیرند، ضرورت استفاده از کمکهای وکیل اینترنتی را بیش از پیش نشان میدهد. همان قدر که اینترنت مزایای زیادی را برای زندگی انسانها فراهم نموده، متأسفانه زمینهساز جرمهای سایبری هم شده است که در سالهای پیش وجود نداشتند.
این جرایم که میتوان از مهمترین آنها به کلاهبرداری رایانهای اشاره نمود در قانون کشورمان مجازاتهایی مانند حبس و جزای نقدی دارند. بیشتر افرادی که قربانی کلاهبرداری اینترنتی شدهاند و اموال و آبروی خود را از دست دادهاند. برای بازپسگیری داراییها و اعاده حیثیت، نیاز به کمک افراد متخصص دارند. در این مواقع نیز کسی جز پلیس فتا و وکیل اینترنتی نمیتواند به قربانیان کمک کند.
وکیل جرم رایانه ای کسی است که با شناخت ماهیت جرمهای رایانهای، میتواند از حقوق موکل خود دفاع کند و راههای اصولی و درست را به موکل خود برای بازیابی حقوق ازدسترفته نشان دهد. درست است که مراجعه به مراجع ذیصلاح هنگام کلاهبرداریهای اینترنتی ضروری است. اما به دلیل عدم آشنایی افراد معمولی با قوانین مربوط به جرایم سایبری، احتمال پیروزی این پروندهها چندان بالا نیست.
به همین خاطر از وکیل اینترنتی کمک گرفته میشود که در این حوزه تجربه و تخصص دارد و با تمام قوانین و مقررات حوزه جرایم سایبری آشنا است. وکیل اینترنتی میتواند علاوه بر ارائه مشاوره حقوقی، قراردادهای لازم را تنظیم نماید. اوراق قضایی مانند شکوائیه را آماده کند و یک چشمانداز دقیق از پرونده در اختیار موکل خود قرار دهد.
وکیل جرایم سایبری، هوش و تجربه کافی برای شناسایی جرم و ارائه راهکارهای حقوقی در رابطه با جرم صورت گرفته را دارد.
تفاوت وکیل اینترنتی با سایر وکلا این است که اطلاعات تخصصی در حوزه جرایم سایبری دارد و در شرایطی که موکلان در پروندههای سایبری مشکل پیدا کردهاند، میتواند با تسلط کاملی که به این فضا دارد، راهکارهای حقوقی کارآمدتری را به موکلان ارائه نماید. وکیل اینترنتی تخصص فنی کافی برای پیگرد قانونی متهمان جرایم رایانهای را دارد.
این فرد پس از تشخیص جرم و رسیدگی به پرونده، موضوعات جرایم اینترنتی مانند فیشینگ، هک اینترنتی، انتشار بدافزار، دسترسی غیرمجاز، سرقت و تحریف اطلاعات مالی یا شخصی، به موکل خود کمک میکند تا با استفاده از راهکارهای قانونی در پرونده پیروز شود.
جرایم اینترنتی کدامند؟
اولین قدمی که وکیل اینترنتی برای پیگیری پرونده برمیدارد، شناخت ماهیت جرم و بررسی پرونده است. البته یک وکیل متخصص جرایم سایبری تخصص کافی در این حوزه را دارد. اما برای اینکه شما عزیزان بیشتر با جرایم رایانهای آشنا شوید در این بخش از مقاله درباره جرایم رایانهای مطالبی را ارائه میکنیم.
منظور از جرم رایانهای، عمل یا اقدام غیرقانونی است که در فضای سایبری اتفاق میافتد. هدف از انجام جرمهای رایانهای تهدید، تخریب یا سرقت اطلاعات دیگران است. کسانی که مرتکب جرایم رایانهای میشوند به حریم خصوصی افراد حقیقی و حقوقی دستدرازی میکنند. اقدامات اشخاصی که از ماهیت فضای مجازی سوء استفاده میکنند در زمره جرایم سایبری قرار میگیرند. این جرایم عبارتاند از:
دسترسی غیر مجاز
یکی از جرایم سایبری که وکیل فضای مجازی در رسیدگی به پروندههای مربوط به آن میتواند کمک شایان توجهی نماید، دسترسی غیر مجاز است. هر کس که به صورت غیر مجاز به اطلاعات سامانههای رایانهای و مخابراتی دسترسی پیدا کند و از سد تدابیر امنیتی عبور کند، مرتکب جرم شده است. این افراد به حبس از ۹۱ روز تا یک سال محکوم میشوند. در بعضی مواقع نیز پرداخت جزای نقدی از ۵ تا ۲۰ میلیون ریال برای این افراد مشخص میشود.
شنود غیر مجاز
شنود غیر مجاز نیز یکی دیگر از جرایمی است که وکیل اینترنتی میتواند در آنها ورود کند. بر اساس ماده ۲ قانون جرایم سایبری، فردی که به صورت غیر مجاز محتواهای در حال انتقال توسط سیستمهای رایانهای و مخابراتی را به سرقت ببرد یا به اصطلاح شنود کند، مرتکب جرم شده است. با استفاده روز افزون از گوشیهای موبایل، امکان شنود غیر مجاز سامانههای مخابراتی و امواج الکترومغناطیسی افزایش پیدا کرده است. به همین خاطر در قانون با افرادی که اقدام به شنود غیر مجاز میکنند، برخورد میشود. افراد مجرم به ۶ ماه تا ۲ سال حبس و پرداخت جزای نقدی از ۱۰ تا ۴۰ میلیون ریال محکوم میشوند.
استراق سمع از گذشته تاکنون به عنوان یک کار ناشایست شناخت میشده، امروزه نیز به یک جرم قابل بررسی تبدیل شده که در رابطه با آن قوانین محکمی وجود دارد. گاهی اوقات ارتباطات غیر عمومی شنود میشوند. هرچند این کار هم جرم محسوب میشود، اما اهمیتی به اندازه شنود غیرمجاز ارتباطات امنیتی و سیاسی ندارد.
درصورتیکه جرم مربوط به استراق سمع و شنود غیر مجاز تماسهای سیاسی و امنیتی باشد، قطعاً مجازات آن سنگینتر است. چراکه حتماً با سوءنیت خاصی انجام گرفته و با امنیت ملی کشور در ارتباط است. در چنین مواقعی فقط یک وکیل اینترنتی میتواند برای دفاع از موکل خود راهکارهای حقوقی و قانونی ارائه نماید.
جاسوسی رایانهای
جاسوسی کامپیوتری به جرمی گفته میشود که از سه بخش اصلی تشکیل شده است.
- اولین بخش همان دسترسی غیر مجاز به محتواهای سری در حال انتقال مربوط میشود.
- دومین جرم مربوط به تحویل دادههای مهم به افراد فاقد صلاحیت است.
- سومین بخش افشا و در دسترس قرار دادن این اطلاعات در اختیار افراد بیگانه است.
در واقع شنود غیر مجاز و استراق سمع نیز جزو این جرمها محسوب میشود و نوعی جاسوسی رایانهای است. این جرمها به دلیل اینکه نقض کننده تدابیر امنیتی هستند، با مجازاتهایی مانند حبس و جزای نقدی پاسخ داده میشوند.
جعل رایانهای
جعل رایانهای نیز دارای بخشهای مختلفی است. بهعنوانمثال اگر فردی دادههای قابل استناد را تغییر دهد یا آنها را به صورت غیرقانونی ایجاد کند، به عنوان متقلب محسوب میشود. بعضی از افراد هستند که با تغییر علائم موجود روی کارتهای حافظه یا تغییر دادههای آنها، مرتکب جرم میشوند.
بعضی از افراد هم با سوءنیت اسناد قانونی را جعل میکنند. این افراد به خاطر ایجاد اخلال در دادههای قابل استناد به دیگران ضرر میرسانند. بنا بر ماده ۸ ۹ و ۱۰ قانون جرایم رایانهای، هرگونه تخریب و اخلال در اطلاعات سیستمهای مخابراتی و کامپیوتری با مجازات حبس و جزای نقدی پاسخ داده میشود.
سرقت و کلاهبرداری
کلاهبرداری کامپیوتری به دسترسی غیر مجاز به دادههای متعلق به دیگران گفته میشود. گاهی اوقات پیش میآید که اصل دادهها در اختیار صاحب آن است. اما بعضی از مواقع هم پیش میآید که دادهها به صورت کامل به سرقت میروند و عین آنها در اختیار صاحب دادهها نیست. در این گونه مواقع مجازات تشدید میشود.
با توجه به ارزش اطلاعات به سرقت رفته، مجازات مجرمان تغییر میکند. همانطور که میبینید پیچیدگی جرایم رایانهای بسیار زیاد است و رسیدگی به چنین پروندههایی از عهده افراد عادی و بدون تجربه برنمیآید. بنابراین ضروری است که برای رسیدگی به چنین پروندههایی، حتماً از کمک وکیل اینترنتی استفاده نمایید.
از طریق تماس با وکیل طباطبایی، میتوانید جهت شناسایی جرایم رایانهای و پیگیری چنین پروندههایی، مشاوره حقوقی و کمک دریافت نمایید.
هتک حیثیت و نشر اکاذیب
این روزها اخبار بسیاری را مبنی بر نشر اکاذیب در فضای مجازی مشاهده میکنیم. خیلی از افراد هم هستند که صوت و تصویر دیگران را تحریف میکنند و آن را در اینترنت منتشر میکنند. این کار به دلیل تشویش اذهان عمومی، جرم محسوب میشود و نیاز به رسیدگی و پیگیری دارد. هتک حیثیت و نشر اکاذیب نیز دارای جزئیات زیادی است که رسیدگی به آنها فقط از عهده یک فرد کارشناس برمیآید.
درست است که قانون جرایم رایانهای تا حدی توانسته خلأ قانونی را جبران کند. اما هنوز هم برای بعضی از جرایم، مجازات خاصی در نظر گرفته نشده است. بنابراین فقط یک وکیل با تجربه است که میتواند هنگام بررسی پروندههای مطروحه، نظر مراجع قضایی را جلب کند و با ارائه ادله و اسناد محکمه پسند، حکم را به نفع موکل خود تغییر دهد.
تفاوت کلاهبرداری اینترنتی و کلاهبرداری سنتی
کلاهبرداری اینترنتی در واقع زیر مجموعهای از جرایم مالی محسوب میشود. اقداماتی که بر جنبههای مالی و اقتصادی افراد تأثیر میگذارند، جزو کلاهبرداری اینترنتی محسوب میشوند. برای اینکه بهتر متوجه این قضیه شوید به زبان سادهتر کلاهبرداری اینترنتی را توضیح میدهیم.
هر کس که در هنگام انجام مبادلات الکترونیکی با قصد سوء استفاده یا استفاده غیر مجاز از اطلاعات، آنها را متوقف کند یا در عملکرد برنامه و سیستم رایانهای اخلال ایجاد کند، مرتکب کلاهبرداری اینترنتی شده است. کسانی که به خاطر گمراهی سیستمهای پردازش یا افرادی که از این سیستمها استفاده میکنند، اقدامات مجرمانه انجام میدهند، باید مجازات شوند. فردی که مرتکب کلاهبرداری اینترنتی میشود از طریق استفاده غیر مجاز از دادهها، برنامهها یا سیستمهای رایانهای، اموال یا امتیازاتی را برای خود دریافت میکند. گاهی اوقات هم اموال دیگران را به سرقت میبرد.
برعکس این قضیه در کلاهبرداری سنتی صادق است. در کلاهبرداری سنتی یک جرم در دنیای واقعی اتفاق میافتد و فردی که فریبخورده مال و اموال خود را به خاطر نا آگاهی در اختیار فرد کلاهبردار قرار میدهد. امروزه قضیه فرق کرده و در فضای مجازی کلاهبرداران با تغییر دادن اطلاعات دیگران، اموال آنها را به سرقت میبرند.
پس تفاوت کلاهبرداری اینترنتی و سنتی فقط محل وقوع جرم است. افرادی که از اینترنت استفادههای متقلبانه میکنند و بدون ارتباط مستقیم با قربانی، اموال یا اطلاعات او را به سرقت میبرند هم کلاهبردار محسوب میشوند و هر دو از نظر قانون مجرم محسوب شده و مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند.
نحوه شکایت از جرایم سایبری
حالا که با کلاهبرداری اینترنتی آشنا شدید، ممکن است بخواهید بدانید نحوه شکایت از کلاهبردارهای اینترنتی به چه صورت است. مانند سایر شکایات دیگر، افرادی که قربانی هستند باید از کلاهبرداران اینترنتی به مراجع قضایی شکایت کنند تا پرونده آنها مورد بررسی قرار بگیرد. وظیفه رسیدگی به چنین پروندههایی به عهده دادسرای جرایم رایانهای است.
مراجع قضایی متخصصی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند و اقدام به پیگیری پرونده مینمایند. پلیس فتا نیز به صورت فعال با مراجع قضایی همکاری میکند و در زمینه تحقیق و جمعآوری اطلاعات در رابطه با جرم به مراجع قضایی کمک میکند. در واقع پلیس فتا است که میتواند با بررسی فضای مجازی، اطلاعات لازم برای اثبات جرم را تهیه نماید
فرقی نمیکند که قربانی هویت کلاهبردار را بداند یا نداند در هر دو مورد حتی بدون داشتن اطلاعات از کلاهبردار، امکان شکایت وجود دارد. زیرا مراجع قضایی به این شکایتها رسیدگی میکنند. مراجع قضایی شرایطی را فراهم میکنند تا اطلاعات کاملی از کلاهبردار به دست بیاید و قربانی بتواند به دنبال بازیابی حقوق از دست رفته خود باشد. درست است که پیگیری این شکایت در مراجع قضایی انجام میشود. اما اگر برای شکایت از جرایم اینترنتی بتوانید از کمک یک وکیل اینترنتی متخصص استفاده کنید، قطعاً شانس موفقیت بیشتری خواهید داشت.
چگونه با کلاهبرداری اینترنتی مقابله کنیم؟
در شرایط کنونی، اقدامات کلاهبرداری از طریق فضای سایبری، افزایش چشمگیری داشتهاند. افراد سودجو و کلاهبردار به خاطر اعتماد افراد ساده و عدم آگاهی آنها، اقدام به کلاهبرداری میکنند و اطلاعات یا اموال آنها را به سرقت میبرند. توصیه میکنیم حتماً اطلاعات خودتان را در رابطه با کلاهبرداری اینترنتی به روز کنید و برای حفاظت بهتر از سیستمهای کامپیوتری و گوشیهای هوشمند خود از ابزارهای امنیتی معتبر استفاده کنید.
هرچند محافظت از اطلاعات شخصی اهمیت زیادی دارد و میتواند در برابر کلاهبرداری و تهدیدات اینترنتی به شما کمک کند. اما در مواقعی هم باید از یک وکیل اینترنتی کمک بگیرید تا بتواند به شما در پیگیری پروسه حقوقی چنین پروندههایی کمک کند. بهتر است قبل از اینکه به کمک وکیل اینترنتی نیاز پیدا کنید، موارد زیر را مورد توجه قرار دهید.
- اگر پیام تبریک از طرف مسابقات یا جشنوارهها برای برنده شدن دریافت کردید. تحت تأثیر قرار نگیرید و روی لینکهای غیرواقعی کلیک نکنید. درصورتیکه شما در مسابقهای برنده شده باشید. قطعاً برگزارکنندگان مسابقه با شما تماس میگیرند و از طریق راههای قانونی برای اهدای جوایز به شما اقدام میکنند.
- فریب آگهیهای دروغین با قیمتهای پایین را نخورید. در بسیاری از اپلیکیشنها و وب سایتهای اینترنتی، آگهیهای فریبنده با قیمتهای بسیار پایین منتشر میشود و پذیرفتن آنها همان و گرفتار شدن در کلاهبرداری اینترنتی همان
- هرگز روی لینکهای نامشخص کلیک نکنید. لینکهای ناشناخته که از طرف منابع نامعلوم برای شما ارسال میشوند، قطعاً برای دسترسی به اطلاعات ا طراحی شدهاند و با کلیک کردن روی آنها میتوانید به سارقان دسترسی بدهید تا به اطلاعات شما دست پیدا کنند.
- همیشه برای شبکههای اجتماعی و نرمافزارهای مالی خود، رمز عبور قرار دهید. رمز عبور خود را بههیچوجه در اختیار دیگران به خصوص افرادی که نمیشناسید قرار ندهید.
- از مشاوره حقوقی با وکیل اینترنتی استفاده کنید و برای رسیدگی به پروندههای فضای مجازی و اینترنتی از یک فرد متخصص کمک بگیرید. وکیل اینترنتی فرد رازداری است که اطلاعات شما را حفظ میکند و با ارائه راهکارهای قانونی به شما کمک میکند.
مزایای استفاده از خدمات وکیل اینترنتی
مشاوره با وکیل اینترنتی یا اخذ وکیل میتواند مزایای بسیاری برای شما داشته باشد. وکیل فناوری اطلاعات یک وکیل درجه یک است که پروانه وکالت دارد و تخصص کافی در حوزه جرایم سایبری را به دست آورده است. بنابراین مشورت با چنین وکیلی میتواند مزایای زیر را در پی داشته باشد.
- دریافت مشاوره و رسیدن به نتیجه بهتر
- دریافت خدمات با کیفیت حقوقی
- صرفهجویی در زمان و هزینهها
- امکان دریافت مشاوره آنلاین و غیرحضوری با هزینه کمتر
بهترین وکیل اینترنتی کیست؟
ازآنجاکه گسترش فضای مجازی غیرقابل انکار است و تخلفات به وجود آمده نیز رو به افزایش هستند، بررسی چنین تخلفاتی به این سادگیها امکانپذیر نیست. شاید در صورت مواجهه با جرایم حقیقی بتوان خیلی راحت با نیروهای انتظامی تماس گرفت تا مجرم را دستگیر کنند. اما در فضای اینترنت این کار دشوار است. زیرا گاهی اوقات فرد کلاهبردار در یک کشور دیگر است و قربانیان او در کشور دیگری زندگی میکنند. بنابراین فرایندهای قانونی و شکایت کردن از مجرمان در فضای اینترنت نیاز به آگاهی به قوانین جرایم اینترنتی دارد. به همین خاطر است که توصیه میشود روند شکایت توسط بهترین وکیل اینترنتی پیگیری شود.
پیدا کردن بهترین وکیل اینترنتی کمک میکند تا قربانیان اطمینان و آرامش بیشتری داشته باشند و بتوانند در فضای پیچیده و گسترده اینترنت به عدالت برسند جهت پیدا کردن بهترین وکیل سایبری میتوانید با گروه تخصصی وکیل طباطبایی و همکاران با تجربه ایشان تماس بگیرید. این افراد به خاطر داشتن دانش و آگاهی کافی، تجربه و تخصص بالا، فن بیان قوی و مهارت در برقراری ارتباطات، جزو بهترین وکلای اینترنتی محسوب میشوند.
کلام پایانی
به منظور دریافت مشاوره یا صحبت با وکیل اینترنتی، میتوانید از طریق شمارههای سایت وکیل طباطبایی با وکلای متخصص تماس بگیرید. وکیل طباطبایی و همکاران ایشان میتوانند تمام شکایتهای مرتبط با حوزه اینترنت را بررسی کنند و از حقوق افراد زیاندیده دفاع نمایند. با توجه به ۲۶ سال سابقه درخشان وکیل طباطبایی در زمینه وکالت، میتوانید با خیال راحت از مشاورههای حقوقی و راهنماییهای ایشان و همکارانشان استفاده نمایید.