وکیل جرایم اینترنتی چه خدماتی ارائه می دهد؟
با وکیل جرایم اینترنتی آشنا شویم
وکیل جرایم اینترنتی شخصی است که در زمینه حقوق دیجیتال و جرایم اینترنتی فعالیت دارد. بنابراین اگر در زمینه حقوق اینترنت و فناوری اطلاعات نیاز به راهنمایی و دریافت مشاوره اینترنتی دارید. بهتر است بهجای مشورت با وکلایی که هیچ ارتباطی با دنیای دیجیتال ندارند، یک وکیل متخصص در این حوزه پیدا کنید و از دانش تخصصی وکیل خود در زمینه مسائل حقوقی مرتبط با دنیای دیجیتال بهره ببرید.
وکیل سایبری با مدیریت وکیل طباطبایی به عنوان یکی از وکلای پایه یک دادگستری با چندین سال تجربه در زمینه وکالت جرائم اینترنتی آماده ارائه خدمات وکالت و مشاوره اینترنتی در حوزه جرایم سایبری هستند. چنانچه پروندههای شما مربوط به پلیس فتا میشود، میتوانید از مشاوره حقوقی تخصصی ایشان استفاده نمایید.
خدمات وکیل جرایم اینترنتی چیست؟
در نظام حقوقی کشور ایران برای جرایم سایبری قوانین خاصی تصویب شده است و دادسرای جرایم سایبری نیز در تهران به منظور رسیدگی به چنین جرمهایی تشکیل شده است. وکلای متخصصی هم هستند که به اصطلاح با نام وکیل جرایم سایبری شناخته میشوند و بر این حوزه اشراف کامل دارند. خدماتی که این وکلا میتوانند به متقاضیان و مراجعان خود ارائه دهند، عبارتاند از:
مشاوره و حل اختلاف
اولین کاری که یک وکیل جرایم اینترنتی میتواند برای مراجعین خود انجام دهد. حل اختلافات حقوقی و ارائه مشاوره است. درصورتیکه در رابطه با خدمات حقوقی سایبری نیاز به مشاوره دارید و میخواهید با راهکارهای قانونی، قضیه را حل و فصل کنید.
بی شک وکیل جرائم اینترنتی بهترین گزینه برای شما است. این وکلا با آگاهی و دانش بالایی که در خصوص قوانین مربوط به اینترنت دارند. میتوانند پروندههای مربوط به امنیت سایبری، حقوق دیجیتال، حریم خصوصی و دیگر مسائل را بپذیرند. در نهایت نیز میتوانند با ارائه راهکارهای قانونی، بهترین راه حل را برای پیگیری پرونده ارائه نمایند.
تدوین قرارداد دیجیتال
حتماً که نباید هنگام بروز جرم و جنایت از کمک وکیل جرایم اینترنتی استفاده نمود. شرکتها یا موسسههایی که قصد دارند قراردادهای دیجیتال امضا کنند و فعالیتهای آنلاین داشته باشند، میتوانند از کمک وکیل سایبری استفاده نموده و قراردادهایی که میخواهند برای فعالیتهای قانونی خود تنظیم کنند با مشورت و نظر کارشناسی یک وکیل امضا کنند. به این صورت موسسهها و شرکتها میتوانند در مواجهه با مسائل حقوقی و چالشهای مربوط به دنیای دیجیتال، تصمیمات بهتری بگیرند و حق و حقوق خود را حفظ کنند.
وکالت در دادگاه
وکیل جرایم سایبری میتواند موکل افرادی باشد که پرونده آنها به خاطر جرایم سایبری به دادگاه کشیده شده است. وکیل متخصص و کار بلد میتواند از حقوق دیجیتال موکل خود با استفاده از راهکارهای قانونی و تجربه بالایی که دارد، دفاع نماید.
قبول پروندههای جرایم سایبری
مهمترین وظیفهای که وکیل جرایم اینترنتی دارد، قبول پروندههایی است که مرتبط با جرایم اینترنتی هستند. این پروندهها بسیار متنوع بوده و نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارند. از سوء استفادههای جنسی در اینترنت گرفته تا فروش کالای تقلبی در سایتهای فروشگاهی، جزو پروندههایی هستند که وکیل جرائم اینترنتی به عهده میگیرد. هرگونه تهدید، دروغ پراکنی، توهین یا انجام اعمال غیر اخلاقی در اینترنت میتواند موضوع پروندههای وکیل جرائم سایبری باشد. در سالهای اخیر کلاهبرداری شرکتهای هرمی، سایتهای شرطبندی و سرقت اطلاعات بانکی افراد جزو شایعترین موضوعات جرایم رایانهای بوده است که وکیل سایبری میتواند به همه آنها رسیدگی کند.
وکیل جرایم اینترنتی چه ویژگیهایی دارد؟
وکیل جرایم اینترنتی در رابطه با جرایم سایبری مانند کلاهبرداری اینترنتی، سرقت اطلاعات و … تخصص بالایی دارد. از جمله ویژگیهایی که وکیل سایبری باید داشته باشد تا بتوانید با خیال راحت از خدمات حقوقی ارائه شده توسط او استفاده کنید، میتوان موارد زیر را برشمرد.
وکیل پایه یک دادگستری باشد.
وکیل جرایم اینترنتی باید جزو وکلای پایه یک دادگستری باشد. وکیلی که در آزمون وکلا شرکت کرده و پروانه وکالت دارد، صلاحیت قبول پروندههای جرایم سایبری را دارد.
نکته: امروزه بسیاری از کارشناسان حقوقی که حتی مجوز ارائه مشاوره حقوقی ندارند، اقدام به قبول پروندههای اینترنتی میکنند و مشاوره آنلاین یا غیر حضوری ارائه میدهند. مطمئن باشید راهکارهایی که یک فرد غیرحرفهای به شما میدهد، نمیتواند چاره مشکل شما باشد. پس بهتر است یک وکیل متخصص را انتخاب کنید که مجوز لازم برای انجام فعالیتهای حقوقی در حوزه جرایم سایبری را دارا است.
تجربه بالایی دارد.
اگر درگیر پروندههای سایبری شدهاید، بهتر است شخصی را به عنوان وکیل جرائم اینترنتی انتخاب کنید که تجربه بالایی در رابطه با حل انواع پروندههای سایبری دارد. چنین وکیلی به خاطر اینکه بارها و بارها به دادگاه رفت و آمد داشته و پروندههای مشابه پرونده شما را هم قبول کرده، میتواند راهکارهای مناسبتری را به شما ارائه بدهد تا سریعتر به نتیجه برسید.
اطلاعات بالایی درباره فضای مجازی دارد.
علاوه بر اینکه وکیل جرایم اینترنتی باید صفر تا صد مسیر پیگیری پروندههای اینترنتی را بداند، باید اطلاعات کاملی در حوزه فناوری دیجیتال و دعاوی حقوقی داشته باشد. چنانچه وکیل انتخابی هیچ آشنایی با اینترنت، فضای مجازی و جرمهایی که در بستر اینترنت اتفاق میافتد، نداشته باشد. چگونه میتواند به موکل خود کمک کند.
به قوانین جدید آگاه باشد.
قوانین جرایم رایانهای به صورت سالانه تغییر میکنند. با توجه به افزایش روزافزون این گونه از جرایم، مقامات قضایی کشور به صورت مرتب قوانین را به روز رسانی میکنند و برای جرمهای جدید نیز مجازاتهایی را در نظر میگیرند. اگر وکیلی که شما انتخاب کردهاید از قوانین جدید آگاهی نداشته باشد نمیتواند راهکارهایی متناسب با مشکل شما ارائه نماید.
آنچه در مواجهه با جرایم سایبری اهمیت دارد این است که بیشتر مجرمان به فضای مجازی آشنایی کامل دارند و حرفهای هستند. بنابراین طرح شکایت علیه چنین افرادی کار سادهای نیست و نیاز به دریافت مشاوره است. متأسفانه جرمهایی که در فضای مجازی اتفاق میافتد، تبعات گستردهای دارد که به دنیای واقعی هم کشیده میشود. بنابراین لازم است برای پیگیری انواع مختلف جرمهای رایانهای از یک مشاور خبره و وکیل متخصص مانند وکیل طباطبایی کمک بگیرید.
خدمات حقوقی سایبری برای چه پروندههایی ارائه میشود؟
جرایم اینترنتی به محدوده خاصی ختم نمیشوند و دارای تنوع بالایی هستند. بررسی این دعاوی هم از جنبه حقوقی هم از جنبه کیفری ضروری است. بنابراین اگر بخواهیم درباره پروندههایی صحبت کنیم که وکیل جرایم اینترنتی میتواند آنها را به عهده بگیرد، صحبت خیلی طولانی میشود. به همین خاطر ما در این مقاله تنها به مهمترین دعاوی سایبری که میتوانید برای آنها خدمات حقوقی از وکلای متخصص جرایم اینترنتی دریافت نمایید، اشاره میکنیم.
کلاهبرداری در اینترنت
احتمالاً همه شما با فردی مواجه شدهاید که با شما تماس میگیرد و قصد کلاهبرداری از شما را دارد یا هنگام پرداختهای اینترنتی، درگیر سایتهای جعلی میشوید که دامنهای شبیه بانکهای دولتی و خصوصی دارند. البته کلاهبرداری اینترنتی بسیار گستردهتر از این دو موردی است که ما به آن اشاره کردیم.
اما عموماً افرادی که مرتکب چنین جرمهایی میشوند بسیار حرفهای بوده و باعث میشوند فردی که از آنها کلاهبرداری شده از نظر مالی ضررهای سنگینی را تحمل کنند. در چنین پروندههایی وکیل جرایم اینترنتی میتواند از نظر کیفری و حقوقی اوضاع و احوال ناظر بر پرونده را بررسی کند و حق موکل خود را به صورت کامل از مرتکبین جرم بگیرد.
هتک حیثیت و نشر دروغ در اینترنت
گاهی اوقات ارتکاب جرم در فضای مجازی باعث میشود اعتبار چندین ساله افراد سرشناس خدشهدار شود. در این گونه مواقع به دلیل اینکه دین اسلام اهمیت زیادی برای حفظ آبروی مومن قائل است با چنین جرمهایی به شدت برخورد میشود. بعضی از افراد تصاویر خصوصی دیگران را در اینترنت منتشر میکنند و آنها را تهدید میکنند. این گونه افراد به خاطر اخاذی و بردن آبروی دیگران مجرم هستند و راهنماییهای وکیل جرایم اینترنتی در چنین پروندههایی میتواند بسیار راهگشا و کمک کننده باشد.
افترا و هتک حرمت
تهمت زدن به اشخاص حقیقی و حقوقی چه در دنیای واقعی چه در فضای مجازی جرم محسوب میشود. بنابراین اگر فردی با انتصابهای کذب و ناروا تهمتی به دیگران بزند، رسیدگی به چنین پروندههایی نیاز به تخصص ویژهای دارد و تنها مشورت و دریافت راهنمایی از یک وکیل متخصص است که میتواند مفید واقع شود.
دعاوی مربوط به اختلافات در حوزه قراردادهای رایانهای
درست است که در این قسمت درباره جرمهای رایانهای صحبت کردیم. اما دعاوی سایبری ممکن است به خاطر اختلافات به وجود آمده در حوزه قراردادهای رایانهای باشد و مشاوره و دریافت راهنمایی از وکیل سایبری میتواند برای اختلافات مربوط به طراحی وبسایت و قراردادهای اینترنتی راهگشا باشد.
انواع مشاوره سایبری با وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی میتواند در حیطه دعاوی سایبری، حوزههای اقتصادی، کلاهبرداری اینترنتی، مسائل غیر اخلاقی، جرمهای مالی و اقتصادی مانند فیشینگ، اسکییمر و … به متقاضیان مشاور حقوقی بدهد. مشاوره حقوقی به چند صورت انجام میشود. اما در همه جلسات مشاوره اعم از حضوری و غیرحضوری، اقداماتی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم به ترتیب انجام میشود.
- اول از همه وکیل جرایم اینترنتی موکل خویش را به آرامش دعوت میکند و او را در زمینه نحوه شکایت راهنمایی مینماید.
- پس از آگاهی کامل موکل از روند پرونده و تشریفات قانونی، در صورت امکان وکیل نماینده موکل خود میشود و یا با ارائه راهکارهای قانونی او را در رسیدن به حق و حقوق خود یاری میدهد.
انواع مشاوره سایبری عبارتاند از:
مشاوره آنلاین
مشاوره آنلاین که این روزها طرفداران زیادی دارد از طریق شبکههای اجتماعی مانند واتساپ یا تلگرام انجام میشود. بعضی از افراد از طریق پیام رسانهای داخلی با وکیل خود ارتباط میگیرند و موضوع پرونده خود را در میان میگذارند. مشاوره آنلاین میتواند به صورت چت با وکیل باشد یا از طریق تماس تصویری انجام شود.
مشاوره تلفنی
تماس با وکیل جرایم اینترنتی و دریافت مشاوره تلفنی نیز جزو رایجترین روشهای مشاوره سایبری است. هزینه مشاوره تلفنی برای دعاوی سایبری نسبت به مشاوره حضوری کمتر است و با توجه به زمان مشاوره هزینه آن تغییر میکند. به عنوان مثال هزینه ۱۰ دقیقه مشاوره با وکلای متخصص مجموعه وکیل طباطبایی ۷۵ هزار تومان است و این مبلغ با توجه به زمان مشاوره تغییر میکند.
مشاوره حضوری
مشاوره حضوری برای احقاق حقوق از دست رفته اشخاص یکی از بهترین شیوهها است. زمانی که مراجعه کننده به صورت حضوری با وکیل مشورت میکند. بدون ابهام و مشکل تمام جزئیات پرونده را در اختیار وکیل قرار میدهد. مدارک و مستندات موجود را ارائه میدهد و در زمینههای حقوقی مختلف راهکارهای قانونی از وکیل دریافت مینماید.
در موسسه وکیل طباطبایی دپارتمانهای تخصصی برای ارائه مشاوره سایبری به صورت حضوری و غیر حضوری راهاندازی شدهاند تا هموطنان عزیز بتوانند خیلی سریع مشکلات خود را پیگیری نمایند.
مراحل پیگیری پرونده توسط وکیل جرایم اینترنتی
اگر بعد از مشاوره با وکیل جرایم اینترنتی نیاز باشد تا وکیل پرونده شما را قبول کند و به عنوان نمایندگی قانونی شما در دادگاه حاضر شود، مراحل زیر به ترتیب طی میشوند.
1. ارزیابی مستندات و بررسی پرونده موکل
اولین مرحله بررسی پرونده، مشخص کردن جرم صورت گرفته و ارزیابی مدارک موجود است. درصورتیکه مدارک کافی نباشند، وکیل راهکارهایی را برای جمع آوری مدارک ارائه میدهد و یا خودش از طریق ارتباطاتی که با پلیس فتا و مراجع قضایی دارد، مجوز لازم برای جمع آوری مستندات جدید را دریافت میکند.
2. ارائه اطلاعات در مورد موفقیت پرونده
وکیل بعد از آنالیز پرونده بر اساس تجربهای که دارد، تشخیص میدهد که آیا این پرونده در دادگاه موفق میشود یا نه. وکلایی که تخصص و تجربه بالایی دارند، پس از بررسی پرونده به راحتی تشخیص میدهند که آیا پرونده ارزش پیگیری دارد یا خیر و صادقانه این موضوع را با موکل خود در میان میگذارند.
اما بعضی از وکلای غیرحرفهای هستند که فقط به خاطر دریافت پول بیشتر، وعدههای دروغین به موکلان خود میدهند و پروندهای که امکان موفقیت ندارد تا آخر پیگیری میکنند. اما اگر وکیل جرایم اینترنتی با تجربه و با وجدان باشد از همان اول به موکل خود اعلام میکند که این پرونده شانس موفقیت ندارد.
3. ارائه مشاوره و تنظیم شکوائیه
چنانچه مراجعان بخواهند خودشان به صورت انفرادی پرونده را پیگیری کنند. وکیل در رابطه با نحوه تنظیم دادخواست و شکوائیه به آنها مشاوره میدهد. اما اگر قرار باشد وکیل به عنوان نماینده انتخاب شود، تنظیم دادخواست و شکوائیه نیز توسط وکیل انجام میشود.
4. ارائه راهکارهای قانونی
در این مرحله وکیل بهترین راهکارها را برای مشکلات حقوقی در حوزه فضای مجازی ارائه میدهد.
5. شرکت در دادگاه
درصورتیکه نیاز باشد جلسات دادگاه برگزار شود، وکیل میتواند به عنوان نماینده رسمی موکل خود در دادگاه حاضر شود و پرونده را پیگیری نماید. در نهایت نیز آراء اخذ شده از مراجع قضایی را به اطلاع موکل خود میرساند.
کلام پایانی
جهت دریافت اولین مشاور تخصصی با وکیل جرایم اینترنتی، میتوانید از طریق شمارههای سایت وکیل طباطبایی با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید. شما میتوانید پاسخ سؤالات حقوقی و دعاوی سایبری خود را از کارشناسان حقوقی و وکلای متخصص این مجموعه دریافت نمایید.