وکیل حوزه فناوری اطلاعات کیست و چگونه عمل میکند؟
وکالت و مشاوره سایبری

وکیل حوزه فناوری اطلاعات

آشنایی با وکیل حوزه فناوری اطلاعات

با پیشرفت تکنولوژی شاهد گسترش اینترنت و فضای مجازی در زندگی مردم هستیم که باعث شده کارها هرچه سریع‌تر و راحت‌تر انجام شود. در این میان نمی توان افزایش جرایم سایبری و رایانه‌ای را نیز نادیده گرفت که به واسطه استفاده از اینترنت و فناوری اطلاعات به وجود آمده‌اند.

اغلب مردم به دلیل ناآگاهی و اطلاعات کمی که در خصوص جرایم اینترنتی دارند در دام این کلاهبرداری ها افتاده و دچار ضرر و زیان می شوند. وکیل فناوری اطلاعات با توجه به اینکه در حوزه اینترنت و فناوری اطلاعات تخصص و آگاهی دارد با ارائه مشاوره و راهکارهای مناسب، عزیزانی را که گرفتار کلاهبرداری های اینترنتی و جرایم سایبری شده‌اند، یاری می  نماید.

آشنایی بیشتر با : وکیل سایبری

وکیل حوزه فناوری اطلاعات یا وکیل IT شخصی است که دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری بوده و تخصص و تجربه بالایی در حوزه فناوری اطلاعات و جرایم سایبری دارد. این شخص در واقع انواع دوره های تخصصی در رابطه با جرایم سایبری و رایانه‌ای را گذرانده و از تجربه کافی در این خصوص برخوردار است.

عدم رعایت کپی رایت، روش های هک، کلاهبرداری های ارز دیجیتال و… از جمله مسائلی است که وکیل ای تی درباره آنها مطالعه کرده و آگاهی لازم را دارد. به عبارت دیگر وکیل فناوری اطلاعات دارای اطلاعات به روز در خصوص فضای مجازی و کلاهبرداری های صورت گرفته در آن داشته و با تسلط بر قوانین آن می تواند راهکارهای عملی و مناسبی را در اختیار موکل خود قرار دهد.

وکیل حوزه فناوری اطلاعات کیست؟

وکیل فناوری اطلاعات چه ویژگی هایی دارد؟

وکیل حوزه فناوری اطلاعات با برخورداری از یک سری ویژگی ها می تواند پرونده های جرایم سایبری و رایانه‌ای را پیگیری کرده و مسیر پیروزی و احقاق حقوق متضرران در این خصوص را کوتاه کرده و به سرانجام رساند. برخی از این ویژگی ها عبارتند از:

  • آشنایی و تسلط کامل به امور رایانه و فضای مجازی
  • داشتن اطلاعات به روز و همگام با پیشرفت تکنولوژی و اینترنت
  • ارائه مشاوره های لازم در خصوص جرایم سایبری به موکلان
  • ارائه راهکارهای عملی و مناسب برای دستیابی به حقوق از دست رفته و جبران ضرر و زیان
  • هموار کردن مسیر شناسایی و پیگرد قانونی کلاهبرداران اینترنتی
  • دارای مجوزهای لازم در خصوص رسیدگی به پرونده های جرایم سایبری و رایانه‌ای

وظایف وکیل حوزه فناوری اطلاعات

وکالت در خصوص حوزه فناوری اطلاعات بسیار گسترده بوده و می تواند شامل وکیل کلاهبرداری اینترنتی، وکیل ارز دیجیتال، وکیل هک و نفوذ، وکیل جمع آوری ادله دیجیتال و… باشد. البته وکیل فناوری اطلاعات متبحر به کلیه این مسائل و وظایف آگاهی داشته و می تواند راهکارهای مناسبی را پیش روی موکل خود قرار دهد. از جمله وظایف وکیل حوزه فناوری اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

وکیل کلاهبرداری اینترنتی

همانطور که اشاره شد با گسترش فضای مجازی شاهد کلاهبرداری های اینترنتی بسیاری در این حوزه هستیم که وکیل کلاهبرداری اینترنتی می تواند با همکاری پلیس فتا نقش مهمی در پیگیری پرونده و شناسایی کلاهبرداران اینترنتی داشته باشد.

آشنایی بیشتر با: وکیل کلاهبرداری اینترنتی

وکیل جمع آوری اسناد و ادله دیجیتال

وکیل حوزه فناوری اطلاعات وظیفه مستند سازی و جمع آوری اسناد جهت ادله دیجیتال را دارد. این شخص با توجه به مهارت و دانشی که در این حوزه دارد توانایی تغییر شرایط پرونده را جهت پیروزی موکل خود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: جمع آوری مستندات و ادله دیجیتال

 وکیل ارز دیجیتال

ارزهای دیجیتال از جمله مسائل داغ و روز در دنیا و ایران به شمار می آید، از این رو شاهد بروز جرایم و کلاهبرداری های بسیاری در این خصوص هستیم. وکیل ارز دیجیتال یا وکیل رمز ارزها به کلیه سرقت ها و جرایمی که در فضای اینترنتی روی می دهد مسلط بوده و قادر به پیگیری امور آن است.

وکیل فناوری اطلاعات

تفاوت وکیل فناوری اطلاعات با سایر وکلا

شاید این سوال نیز برای شما مطرح شود که وکیل فناوری اطلاعات چه تفاوتی با دیگر وکلای دادگستری دارد؟ آیا می توان برای پیگیری جرایم سایبری و اینترنتی صرفاً به یک وکیل مراجعه کرد؟ باید پاسخ داد که وکالت دارای شاخه های مختلفی بوده که هر یک در امور خاصی دارای تخصص و تجربه هستند. هرچند کلیه وکلای پایه یک دادگستری دارای اطلاعات پایه هستند اما ممکن است تخصص و تجربه لازم را در هر حوزه‌ای نداشته باشند.

بر همین اساس توصیه می شود برای جرایم اینترنتی و کلاهبرداری های سایبری حتماً به یک وکیل سایبری مراجعه شود چرا که می تواند بیشترین کمک را در این خصوص برای حل پرونده داشته باشد. همانطور که می دانید جرایم روی داده در فضای مجازی بسیار گسترده بوده و هر روز شاهد کلاهبرداری های جدیدتری در این حوزه هستیم. وکیل حوزه فناوری اطلاعات به صورت روزانه و مستقیم با اینترنت و فضای مجازی ارتباط داشته و دارای تسلط لازم در این امور است.  به طور کلی پیگرد قانونی کلاهبرداران اینترنتی و متهمان جرایم سایبری نیاز به تخصص های ویژه‌ای دارد تا جرم تشخیص داده شده و امور لازم برای رسیدگی پرونده انجام شود. این امر خصوصا برای جرایمی از جمله انواع هک، فیشینگ، دسترسی های غیر مجاز جهت تحریف یا سرقت اطلاعات مالی و شخصی، انتشار بدافزارها و… بسیار مهم است.

مراجعه به وکیل حوزه فناوری اطلاعات

هرچند که برای آرامش و امنیت بیشتر کاربران تمهیداتی در خصوص فضای مجازی در نظر گرفته شده، اما برخی مواقع این تلاش ها بی‌نتیجه بوده و نمی توان جلوی برخی کلاهبرداری های اینترنتی را گرفت. برخی از کلاهبرداران از جمله هکرها به منظور دستیابی به اهداف مختلفی قصد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات و صفحات مردم، سازمان ها و گروه ها را دارند و ممکن است در این امر موفق شوند. در چنین مواردی توصیه می شود حتماً به وکیل فناوری اطلاعات مراجعه کرده و از تجارب و تخصص حقوقی وی جهت پیگیری پرونده و رسیدگی آن از مجاری قانونی کمک بگیرید.

هزینه وکیل حوزه فناوری اطلاعات

برخی از خدماتی که وکیل حوزه فناوری اطلاعات به موکلان خود در خصوص جرایم سایبری و کلاهبرداری های اینترنتی ارائه می دهند شامل مشاوره حقوقی تخصصی، اخذ وکالت، انجام خدمات حقوق مالکیت فکری، بررسی و تدوین قراردادهای فناوری، انجام مشاوره حقوقی و تخصصی در خصوص حفاظت از حریم خصوصی و داده ها و در نهایت حل و فصل اختلافات مربوط به فناوری اطلاعات است. با توجه به هر یک از خدمات ارائه شده می توان قیمت و هزینه وکیل فناوری اطلاعات را تخمین زد. چنانچه پرونده دارای پیچیدگی بوده و تلاش ها و تعداد جلسات وکیل افزایش یابد طبیعتاً میزان این هزینه نیز افزایش خواهد یافت.

مزیت های مراجعه به وکیل فناوری اطلاعات و دریافت مشاوره

افرادی که در معرض خطر جرایم اینترنتی و کلاهبرداری های سایبری هستند می توانند از یک وکیل ای تی یا وکیل حوزه فناوری اطلاعات مشاوره های لازم را دریافت کرده و بدین ترتیب از مزایای بسیاری به شرح زیر بهره‌مند شوند:

  • شما می توانید به صورت شبانه روزی، درخواست مشاوره از بهترین وکیل حوزه فناوری اطلاعات را به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری داشته باشید.
  • در صورت لزوم می توانید جهت پیگیری پرونده و مشورت در خصوص آن در زمان های متعدد با وکیل جرایم سایبری تماس گرفته و یا چت نمایید.
  • هزینه وکالت جرایم اینترنتی با توجه به تخصص و مهارت بالای وکیل بسیار مقرون به صرفه و مناسب است.
  • شما می توانید حتی در ایام تعطیل نیز سریعا و بدون هیچ گونه اتلاف وقت، مشاوره های لازم را از وکیل متخصص دریافت نمایید.

هم اکنون می توانید برای دریافت مشاوره از بهترین وکیل فناوری اطلاعات و آغاز رسیدگی هرچه زودتر به پرونده خود اقدام به تکمیل فرم زیر نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با وکیل در تعطیلات نوروز

وکیل سایبری در تمام روزهای تعطیلات سال 1404 آماده ارائه مشاوره آنلاین به هموطنان خواهد بود.