شکایت پلیس فتا | چگونه به پلیس فتا شکایت کنیم ؟
چگونه شکایت کنیم ؟
شکایت پلیس فتا به چندین طریق ممکن است. اما در واقع اگر شما بخواهید به نتیجه برسید نیازمند وکیل و مشاور حاذقی هستید که شما را نسبت به مراحل و پیگیری شکایت آگاه کند. اطلاع از مراحل شکایت و یا فراهم آوردن مدارک لازم، نحوه صحیح شکایت کردن و… همگی از دلایلی هستند که شما باید به وکیل سایبری مراجعه کنید.
تاریخچه تشکیل پلیس فتا
در ابتدای سال ۱۳۹۰ بود که پلیس فتا به منظور رسیدگی و برخورد با جرائم رایانهای و سایبری به دستور فرماندهی انتظامی وقت تشکیل شد.
موضوعات مرتبط برای شکایت
- بررسی به فعالیتهای غیرمجاز مجازی
- تجاوز به حریم خصوصی افراد
- دسترسی غیرقانونی به اطلاعات فرد
- هک و نفوذ به حسابهای بانکی و اینترنتی
- سرقت و کلاهبرداری سایبری
- نشر اکاذیب و شایعهپراکنی
- استفاده غیرقانونی از پهنای باند
- تولید و آموزش بد افزارها
- جعل دادههای رایانهای و مدارک قابل استنداد
- فروش اکانت و یا گذرواژه حسابهای کاربری دیگران
- و…
آیا خودم به تنهایی میتوانم مراحل شکایت را طی کنم؟
شاید جواب این سوال بله باشد اما خیلی احتمال پایینی دارد بتوانید در پرونده خود پیروز بیرون بیایید. برای آگاهی از حقوق و مطالبات خود حتما نیاز به وکیل دارید تا شما را کاملا راهنمایی کند. بسیاری از افراد حتی نسبت به مراحل تشکیل پرونده نیز آگاهی ندارند. بنابراین نیازمند مشاوری ماهر هستند تا آنها را با روند شکایت پلیس فتا آشنا سازد.
راههای شکایت پلیس فتا
- 1. شکایت اینترنتی: در این روش شما با مراجعه به وبسایت پلیس فتا اقدام به پرکردن فرمهای لازم میکنید. پس از اینکه شکایت خود را ثبت نمودید پلیس فتا اقدام به پیگیری خواهد کرد.
- 2. به صورت تلفنی: شما با برقراری تماس با پلیس فتا مشکل و شکایت خود را مطرح مینمایید. شماره سامانه ۰۹۶۳۸۰ است.
3.۳. مراجعه به دادسرای جرائم رایانه ای: شما با مراجعه به دفاتر قضایی شکایت خود را عنوان میکنید. در مواردی بهترین راه شکایت هم همین است.
هزینه شکایت
نگران هزینههای شکایت پلیس فتا خود نباشید چرا که بعد از دستگیری فرد خلافکار میتوانید تمام هزینههای پرونده خود را تحت عنوان خسارت از او دریافت کنید. در صورتیکه وکیلی خبره همراه شما باشد تمام هزینههای متضرر شده و خرج شده به شما باز خواهد گشت.
انتخاب وکیل مناسب
با اینکه پلیس فتا اقدامات لازم برای دستگیری مجرمین سایبری را برعهده دارد اما هیچ گونه مشاورهای در مورد نحوه درست و صحیح تشکیل پرونده، اقدام به موقع، جمع آوری اسناد و یا راههایی برای گرفتن بهترین نتیجه و… به شما پیشنهاد نمیکند. برای همین داشتن وکیل و مشاوری ماهر در زمینه جرائم رایانهای امری ضروری به نظر میرسد. اما قطعا هر وکیلی مناسب برعهده گرفتن این چنین پروندههایی نیست. شما نیاز به وکیل جرائم سایبری و رایانهای دارید که کاملا به این موارد آشنا است. جناب آقای علی طباطبائی و تیم ماهرش چندین سال است که به افراد در این زمینهها کمک میکنند. ایشان و همکارانش پرونده های متعدد حل شده در پرونده کاری خود دارند که نشان از صلاحیت آنها در عرصه مشاوره جرائم مجازی است.