وکیل مدلینگ – جرایم مدلینگ چیست؟
مشاوره سایبری

وکیل مدلینگ، جرایم مدلینگ چیست؟

رونق گرفتن خدمات بلاگری و فروشگاه های آنلاین پوشاک و لوازم آرایشی ،زمینه ظهور یک صنعت پردرآمد و زیرزمینی را به عنوان مدلینگ فراهم کرده است. عنوان زیرزمینی به دلیل عدم اختصاص اتحادیه یا سازمان نظارتی خاص به این حوزه تلقی می گردد.مزایای این شغل مانند ،درامد عالی ،ساعات منعطف و حس زیبارویی خانم های جوان ،جذابیت مدلینگ را دوچندان نموده است .غافل از اینکه به موازات جذابیت، این حوزه به دلیل خلأهای قانونی خصوصا عدم آشنایی مردم و وکلای عادی ،زمینه انتساب انواع جرایم به فعالان این حوزه را هموار می نماید ، .دقت داشته باشید که این حساسیت تا جایی پیش رفته که حتی فردی که از مدل ها عکاسی می نماید نیز،ممکن است به دلیل فعالیت مجرمانه تحت پیگرد قرار گیرد .به همین دلیل توصیه میکنیم چنانچه به خاطر فعالیتهای مدلینگ یا تبلیغات آنلاین توسط پلیس احضار شده اید ، یا صفحه اینستاگرامی یا سایت شما توسط پلیس یا دستگاه قضایی مسدود گردیده است و یا پرونده قضایی برای شما تشکیل گردیده توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی برای مشاوره با ما تماس بگیرید.
مواظب اظهارات خود باشید چرا که کوچکترین اشتباه یا بی دقتی در پاسخگویی به پلیس یا مقامات قضایی میتواند اتهامهایی چون جریحه دار نمودن عفت عمومی ،انتسار تصاویر مبتذل از طریق رایانه با وصف حرفه قراردادن ،فراهم آوردن موجبات فساد و فحشا از طریق فعالیت عکاسی مبتذل و حرفه قراردادن را برای شما به دنبال داشته و حتی در صورت عدم آشنایی با راهکارهای قانونی ، عدم دفاع مطلوب و عدم تسلط بر نهادهای تخفیفی این حوزه ،روانه زندان خواهید شد .
گروه حقوقی وکیل سایبری با بهره گیری از وکلای متخصص جرایم رایانه ای و تجربه طولانی مدت وکالت در انواع پرونده های مدل های معروف اینستاگرامی،اینفلوئنسرها و یا تولید کنندگان محتوای تبلیغاتی در فضای مجازی در کنار شماست تا در صورت بروز هر گونه مشکل با ارایه خدمات مشاوره و یا وکالت مدلینگ به شما یاری رساند.با ما تماس بگیرید.

وکیل مدلینگ و اقدامات وی:

اقداماتی که ما می توانیم برای شما انجام دهیم عبارتند از:

الف )مشاوره تلفنی یا آنلاین با وکیل مدلینگ : که با توجه به لحاظ وقت و هزینه شما جهت سهولت نتیجه در چند مقطع زمانی ۱۰،۲۰،۳۰ و ۶۰ دقیقه پیش بینی شده است. جهت برقراری ارتباط با وکیل روی لینک مشاوره تلفنی وکیل مدلینگ کلیک نمایید.
ب)وکالت در پرونده های مدلینگ : که مستلزم مراجعه حضوری ،بررسی دقیق تمام مراحل پرونده ،مستند سازی ادله و امکان سنجی میزان موفقیت در دعوا بعد از طرح کیس در جلسات هفتگی وکلای متخصص می باشد
ج)نهاد وکیل همراه :نهادی نوظهور که به جرائت می توان آن را جزء ابداعات گروه حقوق وکیل سایبری دانست ،به نحوی که مشابه آن در کمتر مجموعه ای یافت می گردد.این نهاد ،همراهی یک وکیل پایه یک دادگستری در تمامی مراحل از بدو شکایت تا زمان اجرای حکم ،بدون نیاز به حضور وکیل در جلسات دادرسی می باشد
مزایای این طرح نسبت به خدمات فوق الف )دسترسی به وکیل حتی به صورت آنلاین در تمامی مراحل دعوا
ب)امکان دریافت مشاوره تلفنی تا اتمام کار بدون محدویت
ج)تنظیم شکواییه ،لوایح و …به صورت رایگان

وکیل مدلینگ وکیلی ست که در حقوق مرتبط با مدلینگ و جرایم مطروحه در این حوزه تخصص دارد و در مواجهه با مسائل قانونی مرتبط با مدلینگ ، تبلیغات اینفلوئنسرها، آرایشگاهها و … به موکلان خود کمک می‌کند. بنابراین، اگر به مشاوره حقوقی در زمینه نحوه عقد قرارداد،نحوه فعالیت قانونی و یا حل مشکلات ایجاد شده در رابطه با تصاویرتان در فضای مجازی نیاز دارید و یا اگر ابلاغیه ای در زمینه مدلینگ دریافت کرده اید، می توانید با مراجعه به صفحه مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای به راحتی جواب تمام سوال هایتان را دریافت کنید.

مدلینگ فعالیتی ست که افراد به عنوان مدل‌ها در تبلیغات شرکت می‌کنند. در ایران، انتشار عکس‌ها و فیلم‌های بی‌حجاب در فضای مجازی به عنوان جرم محسوب می‌شود و مجازاتی از حبس تا جریمه نقدی بر آن تعیین می‌شود. اگر شما هم با انتشار عکس و فیلم در فضای مجازی مرتکب جرم شده اید و به دنبال راه حل برای مشکلتان هستید، فقط کافی ست به  صفحه مشاوره با وکیل سایبری  مراجعه کنید تا در کمترین زمان ممکن مشکلات حل شود.

بیشتر بخوانید: مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای

برای جلوگیری از برخوردهای قانونی و تشکیل پرونده علیه خود، توصیه می شود از ارسال محتویات نادرست در فضای مجازی و ارسال عکس‌ها و فیلم‌های بی‌حجاب خودداری نمائید همچنین جهت آگاهی از قوانین موجود در این زمینه و رعایت موارد قانونی و پیگیری های لازم با وکیل متخصص مدلینگ در ارتباط باشید.

وکیل مدلینگ همراه شما در رفع چالشهای کاری:

مدلینگ ممکن است با چالش‌هایی مانند: قراردادهای نامناسب، نقض حریم خصوصی، رقابت شدید، نقض حقوق مالکیت معنوی، رسوایی‌های اجتماعی و مسائل قانونی مواجه شود. وکیل مدلینگ و وکیل سایبری می‌توانند در حل این مشکلات و حفظ حقوق مدل‌ها کمک کنند.

وکیل مدلینگ و جرائم مدلینگ:

مدلینگ حوزه‌ای  ست که در آن افراد با استفاده از عکس‌ها یا فیلم‌ها،  به عنوان مدل‌ها در تبلیغات مختلف شرکت می‌کنند، ، از جمله مدلینگ لباس، مدلینگ مو، و …. این حوزه شامل ابزارها، تکنیک‌ها و استراتژی‌های مختلفی می باشد که به فرد کمک می‌کند تا در صنعت مدلینگ موفق شود. افرادی که وارد این حوزه می‌شوند، معمولاً به دنبال دستیابی به اهداف خود در زمینه‌هایی مانند شهرت، پول، و یا فرصت‌های شغلی هستند.

آیا به دنبال راه حل حقوقی برای موفقیت و حفاظت از خود در صنعت مدلینگ هستید؟ وکیل مدلینگ با تجربه و تخصص حقوقی آماده است تا شما را در این مسیر همراهی کند.

در دین اسلام برای آقا و خانم‌های جامعه، حد و حدود پوششی تعیین شده که افراد موظف به رعایت آن هستند. مدل بودن هم به دلیل حوزه شغلی جرم به‌ حساب نمی‌آید؛ بلکه حضور به شکل مدل بی‌حجاب در آن جرم تلقی می‌شود. هر کسی که با عنوان مدلینگ، از خود عکس‌ یا فیلم‌های بی‌حجابی را انتشار دهد، مجرم شناخته می شود و جرایمی برای او در نظر گرفته خواهد شد. 

چنانچه فعالین فضای مجازی در زمان تولید و انتشار محتوای خود از چارچوب قانونی خارج شوند دادگاه می تواند نسبت به صدور حکم حبس یا جزای نقدی علیه آنان اقدام نماید ضمن آنکه مسدود شدن صفحه فعالیت آنها نیز از جمله سایر مجازاتهای تکمیلی می باشد که علیه شخص اعمال می شود.

جرایم مدلینگ جزو جرم‌های رایانه‌ای به شمار می‌آید و باتوجه به ماده ۶۳۸ و ۷۴۲ قانون مجازات اسلامی این تخلفات قابل پیگیری می باشد.

آیا شما هم مدل هستید و یا قصد ورود به این حرفه را دارید، ولی از جرایم مدلینگ بی خبر هستید؟ پس همین حالا با تیم حقوقی وکیل سایبری ارتباط برقرار کنید، تا امنیت و آرامش شما در این حوزه تضمین شود.

وکیل مدلینگ چه کسی می باشد؟

از آنجایی که مدلینگ در دسته بندی حوزه‌هایی قرار دارد که برای فعالیت در آن نیاز به پیروی از قوانین و مقررات خاصی می باشد و عدم پیروی از قوانین، منجر به مجرم شناخته ‌شدن افراد می‌شود. بنابراین وکیل مدلینگ، در واقع یک وکیل پایه یک دادگستری می باشد که به فعالیت در زمینه جرایم رایانه‌ای می پردازد.

در شرایطی که افراد در حوزه مدلینگ فعالیت می‌کنند، ممکن است با مسائل قانونی مختلفی روبه‌رو شوند که می‌تواند به محکومیت یا تحت تعقیب قرار گرفتن آنها منجر شود. برای مقابله با این مسائل، انتخاب وکیل مناسبی که دارای تجربه کافی در حوزه قوانین مربوط به مدلینگ و حقوق مربوط به حریم خصوصی و حقوق تصویر افراد باشد، امری بسیار حیاتی می باشد.

با توجه به موارد فوق اگر شما هم با مسائل حقوقی در زمینه مدلینیگ مواجه هستید یا حتی تحت تعقیب قرار دارید میتوانید با تکیه بر تخصص وکیل سایبری تمام این مسائل را حل کنید و به نگرانی خود پایان دهید.

وکیل با داشتن دانش لازم در این زمینه می‌تواند به موکل خود کمک کند. و در مواجهه با ادعاها یا اتهام‌های مرتبط با مدلینگ، بهترین دفاع را ارائه دهد. این شامل مطالعه دقیق مواد قانونی، تحلیل حقایق مورد ادعا، و ارائه دفاع‌های موثر در دادگاه می‌شود.

با وکیل مدلینگ، به دنیای حقوقی دسترسی پیدا می کنید که همه ابهاماتتان را از بین می برد و به شما امکان موفقیت بیشتری در این زمینه را ارائه میدهد. پس اگر به دنبال یک وکیل مدلینگ متخصص و خبره در این زمینه هستید، فرصت را از دست ندهید، وارد این لینک شوید و با متخصصان حقوقی ما آشنا شوید. ما آماده‌ایم تا به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کنیم.

ویژگی‌های وکیل مدلینگ:

  1. تخصص در حوزه قوانین مربوط به مدلینگ و حقوق تصویر.
  2. تجربه در دفاع در دادگاه‌ها و مراجع قضایی مختلف.
  3. توانایی برقراری ارتباط موثر با مقامات قضایی.
  4. قابلیت تحلیل دقیق قوانین و مقررات مربوطه و ارائه راه‌حل‌های قانونی موثر.
  5. ارائه خدمات حقوقی با رعایت قوانین اخلاق حرفه‌ای.

با انتخاب وکیل مناسب و همکاری فعال با او، مدلینگ‌ها و افراد فعال در این صنعت می‌توانند ضمن تأمین منافع شغلی خود بهترین دفاع ممکن را در پرونده های احتمالی داشته باشند و از محکومیت یا تحت تعقیب قرار گرفتن در امان بمانند.

مجازات مدلینگ غیرقانونی چیست؟

افراد مدل بر اساس خواسته خود وارد این حوزه می‌شوند. ولی ممکن است به‌ جای کسب درآمد از آن بسیاری از دارایی‌هایی ارزشمند خود را هم در این راستا از دست بدهند. مدلینگ‌هایی که بنا به ‌دلخواه خود دست به انتشار عکس‌هایی در فضای مجازی می‌زنند، مجرم هستند و به حدود دو سال حبس و چندین میلیون جریمه نقدی محکوم می‌گردند.

آیا در ابتدای راه مدلینگ هستید و نیاز به مشاوره حقوقی دارید؟ یا شاید در جریان یک قرارداد یا دعوای حقوقی قرار گرفته‌اید و به دنبال حل منصفانه مسئله خود هستید؟ وکیل مدلینگ با تیمی از وکلا و متخصصان حقوقی مجرب در این زمینه، آماده است تا به شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: مجازات انتشار عکس‌های نامتعارف در‌فضای مجازی | وکیل سایبری

دو ماده 638 و 742 قانون مجازات اسلامی درباره جرایم مدلینگ

درباره جرایم مدلینگ در ایران دو ماده 638 و 742 قانون مجازات اسلامی وجود دارد که در هر یک از آن‌ها به صورت متفاوت مجازاتی تعیین شده است. ماده 742 قانون مجازات اسلامی به شکل زیر است:

هر شخصی که از طریق سامانه یا نرم‌افزارهای رایانه‌ای یا حمل‌کننده داده‌ها دست به انتشار و انتقال عکس یا فیلم‌های مستهجن بزند. یا از آن‌ها به ‌قصد تجارت استفاده کند، مجرم می باشد.

جرایم مدلینگ در این حالت به دو بخش، حبس از 91 روز تا 2 سال و جریمه نقدی از 15.000.000 ریال تا 100.000.000ریال یا حتی هر دوی آن‌ها یعنی هم حبس و هم جریمه نقدی محکوم خواهد بود.

ماده 742 قانون مجازات اسلامی

ماده 742 قانون مجازات اسلامی از 4 تبصره مختلف برخوردار است که این تبصره‌ها عبارت‌اند از:

اگر این اعمال توسط شخصی به انجام برسد، او محکوم به حداقل یکی از جرایم مدلینگ یا حتی هر دوی آن‌ها خواهد شد.

•  محتویات مستهجن محتویاتی هستند که در آن صدا، متن واقعی یا غیرواقعی که نشانگر برهنگی کامل آقا یا خانم باشد . یا در این محتویات عمل جنسی صورت بگیرد.

•  چنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرارداده باشد. یا به طور سازمان یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فی الارض شناخته نشود به حداکثر هر دو مجازات در این ماده محکوم خواهد شد.

•  در صورتی‌ که محتویات مستهجن به افراد کم‌تر از 10 نفر ارسال شود، فرد مجرم به 5.000.000 ریال تا 20.000.000 ریال جریمه نقدی محکوم خواهد شد.

ماده 638 قانون مجازات اسلامی:

ماده 638 قانون مجازات اسلامی درباره مدلینگ این ماده نیز مربوط به رعایت‌ نکردن حجاب شرعی در محتویات بوده که افراد را به‌عنوان مجرم می‌شناساند. در واقع اگر کسی در مکان‌های عمومی دست به انجام عمل حرامی بزند. علاوه بر محکوم‌ شدن به کیفر عمل به میزان حبس با مدت ‌زمان 10 روز الی 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

البته در صورتی ‌که مدل اقدام به انجام کاری کند که نفس کار مربوطه کیفری ندارد. ولی در عوض عفت عمومی را جریحه‌دار کرده و از بین ببرد. فقط مرتکب حکم حبس از 10 روز الی 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق می‌شود.

تبصره این ماده عبارت است از:

•  بانوانی که بدون هیچ حجاب شرعی در جامعه و میان سایر افراد ظاهر می‌شوند، به 10 الی 2 ماه حبس یا جریمه نقدی با مقدار 2.000.000 ریال الی 10.000.000 ریال محکوم خواهند شد.

در نهایت باید بدانید از نظر قانون کسی که در نظر و دید جامعه و مردم، مرتکب جرمی شود، باید مورد تحقیق قرار بگیرد. ولی بهتر است برای گرفتار نشدن در جرایم مدلینگ، از آپلود محتویات نادرست در فضاهای مجازی یا ارسال آن‌ها پرهیز کنید. تا به روش‌های متنوعی، فعالیت ممنوعه‌ای انجام ندهید.

قوانین حوزه مدلینگ و تبلیغات:

قانون مدلینگ

•  مطابق آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از حقوق مصرف کننده:

اگر در هرگونه از تبلیغات، از زن یا مرد یا کودک استفاده ابزاری شود، قابل مجازات می باشد.

بیشتر بخوانید: با پیامک های غیراخلاقی تبلیغاتی چه کنیم؟ | وکیل سایبری

•  ماده 3 دستورالعمل اجرایی تبلیغات شهری؛

بند 1: تبلیغ‌هایی که باعث فساد یا مروج عقاید خرافی و یا مخالف ادیان رسمی کشور باشد، ممنوع است. بند 5: تبلیغ نباید باعث توهین به ادیان رسمی کشور و آداب و رسوم و سایر موارد باشد.

•  ماده 12 آیین نامه تاسیس و نظارت بر نحوه کار و فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی؛

بند الف: آگهی‌های تبلیغات، باید منطبق موازین شرعی و قانونی کشور باشد.

ث: تبلیغات نباید شامل گفتار یا تصاویری باشد که برای اخلاق و اعتقادات مذهبی و عفت عمومی توهین آمیز باشد.

بند خ: تبلیغاتی که مروج فساد یا مخالف ادیان رسمی و بر خلاف فرهنگ یا عرف عمومی باشد ممنوع است.

•  استفاده ابزاری از فرد مدل همچون مرد، زن یا کودک ممنوع بوده است. و در صورت مشاهده چنین موردی مجازات سخت‌گیرانه‌ای در انتظار صاحب ‌کارمی باشد .

آیا مدلینگ قانونی می باشد؟

برای اطمینان از اینکه فعالیت‌های مدلینگ قانونی و شرعی می باشد یا خیر:

لازم است به مقررات و قوانین مربوطه در کشور مورد نظر دقت شود.

آیا شما هم مدل هستید یا قصد ورود به این حرفه را دارید؟ ولی با قوانین کشورمان ایران در این زمینه اطلاعی ندارید، همین حالا کلیک کنید تا تیم حقوقی ما شما را راهنمایی کنید.

مدلینگ در بسیاری از جوامع به عنوان یک حرفه معمول و قانونی محسوب می‌شود، اما در برخی موارد ممکن است با نقض قوانین مواجه شوید.

مدلینگ به دو شکل حضوری و آنلاین و به ‌صورت باحجاب و بی‌حجاب قابل ‌انجام می باشد. اگر افراد در مدلینگ باحجاب قانونی و شرعی حضور یابند، هیچ مانع و جرمی برای آن‌ها وجود نخواهد داشت.

اگر می خواهید با چارچوب های حجاب قانونی و شرعی برای مدل شدن آشنا شوید، کافی ست با مشاوران حقوقی ما در ارتباط باشید.

ولی در صورتی‌ که حوزه مدلینگ خود را با انتشار محتویات و انجام کارهای مستهجن پیش ببرند، مجرم هستند و محکوم به جرایم مدلینگ خواهند بود. به این دلیل بهتر است از قراردادن عکس و فیلم‌های نامناسب از خود در فضاهای مجازی پرهیز کنید تا عمل غیرقانونی انجام ندهید. درج محتویات اسلامی در فضای مجازی ایرادی ندارد و هیچ جرمی هم نخواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره که چه زمانی قراردادن عکس و فیلم‌های نامناسب تان در فضاهای مجازی دردسرساز می شود، کلیک کنید.

رعایت قوانین و اصول اخلاقی

اگر در این حوزه دست به پخش محتویات ناشایستی بزنید، قطعا از نظر قانون مجرم هستید و باید به جرایم خاصی محکوم شوید. بنابراین، بهتر است همواره به رعایت قوانین و اصول اخلاقی و شرعی در تمامی فعالیت‌ها در حوزه مدلینگ توجه کنید تا از ورود به مواقع ناخوشایند جلوگیری کنید و به حقوق و حریم شخصی خود و دیگران احترام بگذارید. در این مسیر بهتر است از مشاوره حقوقی متخصصان در زمینه مدلینگ مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

آیا عکاسی از افراد مدل جرم محسوب می شود؟

اگر حرفه افراد عکس برداری از مدل های محجبه باشد و آن عکس هارا در جهت تبلیغ کار خود مشروط به رضایت افراد مدل ،در سامانه های رایانه ای منتشر نمایند مرتکب جرم نمی شوند.

اما اگر مدل ها شئونات اسلامی را رعایت نکنند، حتی عکاس مربوط به این حوزه هم می تواند دچار اتهاماتی مانند جریحه دار کردن عفت عمومی ، انتشار تصاویرمستهجن و مبتذل از طریق سامانه های رایانه ای، فراهم کردن موجبات فساد و فحشا و حرفه قراردادن امور مبتذل مورد تعقیب و پیگیری قرار بگیرد.

آیا شما هم مدل یا حتی عکاس مدلینگ هستید و گرفتار جرایم در این زمینه شده اید.. نگران نباشید تیم تخصصی وکیل سایبری اینجاست که در کمترین زمان ممکن تمام مسائل و مشکلات شما را حل و فصل کند.

وکیل مدلینگ و تسلط بر چالشهای صنعت مدلینگ:

مدلینگ، همچنان که یک صنعت جذاب و پویا می باشد، می‌تواند با چالش‌ها و مشکلاتی همراه باشد که تسلط وکیل مدلینگ بر این چالشها نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف موکل دارد برخی از آنها عبارتند از:

  1. قراردادهای نامطلوب: مدل‌ها ممکن است با قراردادهایی روبه‌رو شوند که شرایط نامناسبی برای آنها فراهم می‌کند. مثلاً شرایط پرداخت نامناسب یا عدم تضمین حقوق مالکیت معنوی. برای جلوگیری از این مشکل فقط کافی ست با تیم حقوقی ما در ارتباط باشید.
  2. تضعیف حریم خصوصی: در دنیای مدلینگ، حفظ حریم خصوصی از اهمیت بالایی برخوردار است، اما ممکن است با مشکلاتی مانند نشر غیرمجاز تصاویر یا استفاده از تصاویر بدون اجازه مواجه شوند. اگر حریم خصوصی شما هم در معرض خطر قرار دارد یا تصاویر خصوصی تان بدون اجازه و رضایتتان منتشر شده است، فقط کافی ست به صفحه مشاوره با وکیل سایبری مراجعه کنید.
  3. رقابت شدید: صنعت مدلینگ یکی از صنایع پررقابت است که می‌تواند باعث ایجاد فشار و استرس برای مدل‌ها شود.
  4. نقض حقوق مالکیت معنوی: ممکن است تصاویر یا محتواهای مدل‌ها بدون اجازه آنها استفاده شود. این موضوع می‌تواند به نقض حقوق مالکیت معنوی منجر شود. اگر مدل هستید و عکس ها و محتواهایتان بدون اجازه استفاده شده، این مرحله را به ما بسپارید تا بدون دردسر از تمام حقوق شما دفاع کنیم..
  5. رسوایی‌های اجتماعی: مدلینگ گاهی ممکن است با واکنش‌های منفی جامعه مواجه شود، مانند انتقادها یا نقد‌های غیرسازنده. دنیای قضاوت های بدون آگاهی با آبروی شما بازی می کند، اما نگران نباشید تیم وکیل سایبری می تواند به بهترین شکل ممکن شما را همراهی کند و آرامش خاطر را به شما برگرداند.
  6. مسائل قانونی: مسائلی مانند قراردادهای نامناسب، نقض حقوق مالکیت معنوی، دعاوی حقوقی و … می‌تواند برای مدل‌ها به وجود بیاید. اگر شما هم مدل هستید یا می خواهید مدل شوید اما از همین دردسرهای قانونی اش می ترسید، خبر خوب اینکه بدون ترس و نگرانی می توانید در تمام مراحل به تیم تخصصی وکیل سایبری تکیه کنید و موفق شوید.

سخن نهایی وکیل مدلینگ:

مدلینگ یک فعالیت قانونی می باشد، اما باید با رعایت قوانین و مقررات مربوطه صورت بگیرد. در بسیاری از کشورها، مدلینگ به عنوان یک حرفه معمول و قانونی می باشد، اما در برخی موارد ممکن است با نقض قوانین مواجه شود. افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، باید به رعایت قوانین مربوطه و اصول اخلاقی و شرعی توجه کنند تا از ورود به موارد ناخوشایند جلوگیری کنند.

عکاسی از افراد مدل هم در صورت رعایت حریم شخصی و رضایت افراد مدل، معمولاً به عنوان یک فعالیت قانونی محسوب می‌شود. اما در صورت نقض اصول اخلاقی، شرعی و قوانین مربوطه، هم عکاس و هم مدل ممکن است مورد پیگیری قرار گیرند و مجازات‌های لازم را تحمل کنند.

اگر مدل یا عکاس مدلینگ هستید و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتید فقط کافی ست با متخصصان وکیل سایبری تماس بگیرد. این تیم متخصص علاوه بر تخصص در زمینه مسائل حقوقی مربوط به مدلینگ می تواند در کمترین زمان ممکن و کمترین هزینه ناجی شما باشد.

با مشاوره با وکلایی که به جرایم مدلینگ تخصص دارند، می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره حقوق خود در این حوزه کسب کنید. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که وکیلی که انتخاب می‌کنید، دارای تجربه کافی و تخصص در این زمینه می باشد و می‌تواند به بهترین شکل ممکن در لحظات دشوار شما را راهنمایی کند.برای اینکار قبل از هر گونه اقدام با ما تماس بگیرید

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه