استخدام دورکاری ارز دیجیتال کلاهبرداری است
پلیس فتا هشدار داد که استخدام خرید ارز دیجیتال به صورت دورکاری، کلاهبرداری است و شهروندان فریب شیادان را نخورند.
سو استفاده با ترفند استخدام دور کاری
شیادان با عنوان استخدام دورکاری ارز دیجیتال به دنبال شریک جرم هستند. آنها قصد دارند با استفاده از حساب شهروندان، رد پول های سرقتی را مخفی نگه دارند. حتما شنیده اید که در انواع کلاهبرداری های اینترنتی پول سرقتی به حساب اشاخصی واریز می شوند که بعد از پیگیری ها مشخص می شود، هیچ نقشی در وقوع جرم نداشتند. این افراد همانهایی هستند که حساب خود را برای خرید و فروش ارز اجاره داده اند.
آشنایی بیشتر با: وکیل ارز دیجیتال
این روزها با سخت شدن شرایط اقتصادی، شیادان و کلاهبرداران از مشکلات جوانان جویای کار سوءاستفاده میکنند. مجرمین سایبری با تبلیغات دروغین سعی در فریب آنها دارند. این افراد با وعده کار با درآمد خوب و بدون نیاز به حضور فیزیکی (دورکاری) جوانان و افراد نیازمند را جذب خود کرده و با استفاده از حساب بانکی انها اقدام به پولشویی می کنند.
شیادان کارت بانکی اشخاصی را برای خرید ارز دیجیتال اجاره می کنند.در حقیقت پول های سرقتی که به روش فیشینگ سرقت شده وارد به این حساب ها واریز می شود. بعد از چند بار جابجایی میان حسابهای دیگر افراد فریب خورده برداشت و یا با آن خرید اینترنتی صورت می گیرد.
در همین زمینه پلیس فتا ضمن هشدار به شهروندان از آنها خواست پیشنهاد هیچگونه استخدام دورکاری ارز دیجیتال به اسم مشارکت در خرید ارز دیجیتال و همکاری مالی با افرادی که نمی شناسند را قبول نکنند.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد اجاره دادن کارت بانکی
توصیه های پلیس فتا
سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور. به موضوع کلاهبرداری و پولشویی با ترفند همکاری یا دورکاری در ارزهای دیجیتال پرداخت. واظهار داشت: افراد دقت داشته باشند که هیچگاه خریدار ارز دیجیتال به عنوان همکاری در فروش و حساب واسط نباشند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کلاهبرداران با پیشنهادهای اغوا کننده و پرداخت حقالزحمه، پولهای سرقتی را به حساب شما وارد میکنند. این امر موجب مشارکت در جرم و متضرر شدن افراد میگردد
وی بیان کرد افراد باید هوشیار بوده و به هیچ عنوان فریب چنین افرادی را نخورند. سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: هموطنان عزیز دقت داشته و هیچ گاه حسابهای ارزی خود را در اختیار کسی نگذارند.
بیشتر بخوانید: وکیل کلاهبرداری اینترنتی
چرا گروه حقوقی تخصصی وکیل سایبری؟
گروه حقوقی تخصصی وکیل سایبری با بیشاز هشت سال تجربه در زمینه رسیدگی تخصصی به دعاوی و شکایات رایانهای و بکارگیری وکلای متخصص در حوزه جرایم رایانهای و نیز همکاری با تیمی مجرب که در رابطه با دانش سایبر فارنزیک, شبکه ,برنامهنویسی, مستندسازی و جمعآوری ادله دیجیتال تخصص دارند میتواند در دفاع از شما در پروندههای جرایم رایانهای چه در نقش شاکی و یا در مقام متهم اقدام نماید.