مشاوره آنلاین پلیس فتا چگونه انجام میگیرد؟
آموزش سایبری

مشاوره آنلاین پلیس فتا چگونه و چطور؟

مشاوره آنلاین پلیس فتا را چگونه انجام دهیم؟

مشاوره آنلاین پلیس فتا خدمتی نوین جهت ارائه خدمات حقوقی است و به صورت غیر حضوری انجام می‌شود. بعضی از موسسه‌های حقوقی در سطح کشور هستند که امکان دریافت مشاوره حقوقی به صورت فوری از طریق شماره تلفن یا شبکه‌های اجتماعی را فراهم نموده‌اند. هدف از ارائه این خدمات نیز سهولت دسترسی افراد به مشاورین حقوقی و وکلای حرفه‌ای است.

یکی از گروههای فعال در عرصه خدمات حقوقی آنلاین ، وکیل سایبری است. مدیریت این گروه جناب علیرضا طباطبایی وکیل پایه یک دادگستری ، ۲۶ سال سابقه فعالیت در زمینه پرونده‌های اجرایی و حقوقی دارد. در صورت نیاز به مشاوره سایبری ، می‌توانید با ایشان تماس بگیرید.

مشاوره آنلاین پلیس فتا برای چه افرادی لازم است؟

پلیس فتا در ایران وظیفه حفظ امنیت فضای مجازی را به عهده دارد. این نهاد دولتی که مرجع قانونی رسیدگی به شکایات مردمی در رابطه با جرایم اینترنتی است به صورت قانونی فضای مجازی را رصد می‌کند و در صورت مواجهه با جرایم سایبری، برای جلوگیری از آن‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

افرادی که محتواهای غیر اخلاقی در اینترنت منتشر می‌کنند با شکایت در پلیس فتا و تذکر این نهاد امنیتی مواجه می‌شوند و اگر جرمی را در بستر فضای مجازی انجام دهند، توسط پلیس فتا دستگیر می‌شوند. اما گاهی اوقات افراد جامعه به خاطر عدم آگاهی، درگیر کلاهبرداران می‌شوند و اطلاعات خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

مطلب مفید | نحوه شکایت از پیج اینستاگرام به پلیس فتا

در این گونه مواقع تا شاکی خصوصی وجود نداشته باشد، پلیس فتا نمی‌تواند برای پیگیری پرونده اقدام کند. به همین خاطر شاکیان باید ابتدا مدارک و شواهد لازم را جمع کنند و سپس به پلیس فتا شکایت کنند. اما به خاطر پیچیده بودن سامانه‌های رایانه‌ای و روش‌هایی که کلاهبرداران اینترنتی از آن استفاده می‌کنند، دریافت مشاوره آنلاین پلیس فتا می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

مشاوره آنلاین با پلیس فتا

درست است که تحقیق و پیگیری جرایم فضای سایبری به عهده پلیس فتا است. اما جمع آوری مدارک و تنظیم دادخواست و شکوائیه به عهده شاکی است. اما بعد ار ثبت شکایت در پلیس فتا ، امکان استفاده از برخی خدمات در پلیس فتا در زمینه جرایمی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، وجود دارد.

  • شنود غیر مجاز
  • دسترسی غیر مجاز به سامانه‌های رایانه‌ای
  • جعل اطلاعات رایانه‌ای
  • جاسوسی رایانه
  •  تخریب اطلاعات و اخلال در فضای مجازی
  •  کلاهبرداری رایانه‌ای
  • نشر دروغ و محتواهای غیر اخلاقی در بستر اینترنت
  • انتشار تصاویر و ویدیوهای مستهجن
  • تهمت و هتک حیثیت افراد در فضای مجازی
  • انتشار اطلاعات خصوصی افراد
  • منتشر کردن محتویات غیر مجاز در بستر اینترنت

مشاوره آنلاین چیست؟

در ابتدا می‌خواهیم به سوال مشاوره آنلاین چیست، پاسخ بدهیم و سپس در ادامه در رابطه با مزایای مشاوره آنلاین پلیس فتا و دریافت راهکارهای حقوقی مطالبی را ارائه کنیم.

مطلب مفید | وکیل پلیس فتا

مشاوره آنلاین در واقع خدمات حقوقی است که از طریق اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. در گذشته افراد فقط از طریق حضور در دفتر وکیل، امکان مشاوره حقوقی را داشتند. اما امروزه با هر دستگاهی که امکان اتصال به اینترنت را داشته باشد. می‌توان مشاوره آنلاین پلیس فتا انجام داد. وکلای پایه یک دادگستری که دارای مجوز فعالیت هستند، می‌توانند از طریق تلفن‌های هوشمند، تبلت، رایانه و یا تلفن با موکلان خود ارتباط برقرار کند و در رابطه با پرونده آن‌ها مشاوره‌های حقوقی ارائه کنند.

مزایای مشاوره آنلاین پلیس فتا

مشاوره آنلاین پلیس فتا با وکلای پایه یک که تحقیقات میدانی بسیاری انجام داده‌اند و به راحتی می‌توانند نیاز مردم را در هر شرایطی شناسایی و فراهم نمایند، مزایای بسیاری دارد.

افراد در دوردست‌ترین نقاط کشور و جهان هم که باشند می‌توانند از طریق شبکه‌های اجتماعی به راحتی با وکیل مورد نظر خود مشورت کنند و در ازای پرداخت هزینه ای ناچیز و صرف زمان بسیار کوتاه، مشکلات حقوقی خود را به صورت ریشه‌ای برطرف نمایند. مهم‌ترین مزیت‌هایی که مشاوره آنلاین پلیس فتا برای متقاضیان در بر دارد، عبارت‌اند از:

امکان مشاوره حقوقی در مناطق دور افتاده

افرادی که در مناطق دور افتاده زندگی می‌کنند، برای پیگیری مشکلات خود نیاز به نظرات کارشناسی یک وکیل دارند. اما امکان دریافت مشاوره حضوری به خاطر دوری مسافت وجود ندارد. ولی اگر مشاوره آنلاین انجام شود.

مشاوره آنلاین و تماس با پلیس فتا

جلسات مشاوره به صورت زنده و چهره به چهره انجام می‌شود و به اندازه مشاوره حضوری تأثیرگذار است. زیرا متقاضی بدون خروج از منزل یا حتی گرفتن مرخصی، می‌تواند در محل کار خود با یک وکیل متخصص مشورت کند و در عرض ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پاسخ سوالات حقوقی خود را دریافت نماید. همچنین افرادی که محدودیت فیزیکی دارند، می‌توانند از طریق امکانات مشاوره آنلاین، خیلی راحت پاسخ سوالات خود را بدون رفت و آمد دریافت نمایند.

مقرون به صرفه بودن مشاوره

هزینه مشاوره آنلاین پلیس فتا نسبت به مشاوره حضوری به صرفه‌تر است. حتی بعضی از افراد، یک روز با چند وکیل مشورت می‌کنند و با پرداخت هزینه‌هایی بسیار مقرون به صرفه، نظرات کارشناسی چند وکیل متخصص را به صورت هم‌زمان دریافت می‌کنند. برای مشاوره با بهترین وکیل سایبری و پرداخت هزینه‌ای منصفانه، کافی است از طریق راه‌های ارتباطی که در سایت وکیل طباطبایی موجود است برای مشاوره آنلاین اقدام نمایید.

مشاوره حقوقی در ایام تعطیل رسمی

یکی از مزیت‌های مشاوره آنلاین پلیس فتا این است که مانند مراجعه حضوری به دفتر وکیل، مشاوره تلفنی و آنلاین محدودیت زمانی ندارند. یعنی شما در روزهای تعطیل هم می‌توانید با هماهنگی‌های لازم با یک مشاوره حقوقی صحبت کنید و راهکارهای قانونی را دریافت نمایید.

اگر وقت کافی در طول هفته برای طرح شکوائیه و رسیدگی به پرونده را ندارید. می‌توانید در روزهای تعطیل هم با وکلایی که می‌شناسید مشاوره تلفنی داشته باشید. محدودیت زمانی مربوط به ساعت مشاوره هم می‌شود. یعنی شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز که وقت داشته باشید با وکیل هماهنگ کنید و مشاوره حقوقی بگیرید. معمولاً نیازی به دریافت وقت قبلی هم نیست. زیرا وکلایی که مشاوره آنلاین ارائه می‌کنند، زمان مشخصی را برای مشاوره تلفنی و آنلاین در نظر می‌گیرند. بنابراین نیازی نیست شما یک هفته یا دو هفته منتظر دریافت نوبت باشید.

تنظیم فوری لوایح و اوراق قضایی

 یکی از نگرانی‌های متقاضیان قبل از مشاوره آنلاین پلیس فتا، چگونگی تنظیم اظهارنامه و نوشتن دادخواست است. زیرا بسیاری از متقاضیان اطلاعات چندانی در این باره ندارند و خودشان نمی‌توانند دادخواست تنظیم کنند. اما جای هیچ گونه نگرانی نیست. زیرا مشاوره با وکیل به منزله درخواست شما برای تنظیم شکوائیه است.

درصورتی‌که وکیل صلاح ببیند، پیگیری‌های لازم برای دریافت مدارک و مستندات را انجام می‌دهد و توضیحات لازم برای نگارش لایحه را به متقاضیان می‌دهد. اگر نیاز به نگارش وکیل باشد در کمتر از ۲۴ ساعت در شبکه‌های اجتماعی مانند واتساپ، روبیکا یا ایتا لایحه دادخواست یا اظهارنامه را برای متقاضی ارسال می‌کند.

نکته: دادخواست بر اساس توضیحات متقاضی نوشته می‌شود. بنابراین متقاضی باید به صورت کامل توضیحات مورد نیاز وکیل را ارائه کند و مدارک مورد نیاز را در اختیار او قرار دهد.

وکیل سایبری و متخصص شکایت در پلیس فتا

مشکلات حقوقی مختص قشر خاصی از جامعه نیست و جزو موضوعات همه گیر محسوب می‌شود. بنابراین مشاوره با وکیل سایبری و متخصص شکایت در پلیس فتا، ممکن است برای هر فردی لازم باشد. تمام افراد جامعه خواسته یا ناخواسته درگیر مشکلات حقوقی می‌شوند و بعضی از افراد هم به خاطر سوءاستفاده کلاهبرداران مبالغ سنگینی را دست می‌دهند. این افراد دیگر توان پرداخت هزینه‌های بالای وکیل را ندارند و ترجیح می‌دهند برای شکایت به پلیس فتا به مشاورین حقوقی پناه ببرند که هزینه‌های مناسب‌تری برای مشاوره آنلاین دریافت می‌کنند.

البته توجه داشته باشید که گاهی اوقات پرداخت هزینه‌های کم و دریافت مشاوره از افرادی که مجوز ندارند، می‌تواند به قیمت جان افراد تمام شود. بنابراین حتماً قبل از مشاوره آنلاین پلیس فتا تحقیق کنید و یک مشاور کار بلد را انتخاب نمایید. داشتن تخصص و تجربه در زمینه محاکم قضایی اهمیت زیادی دارد.

اگر قرار است شما با شنیدن صحبت‌های مشاور بهترین راهکارها را دریافت کنید. پس لازم است که بهترین وکیل سایبری را هم پیدا کنید. پیشنهاد ما به شما مشاوره آنلاین پلیس فتا با وکیل طباطبایی است که به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت دارند.

چرا باید برای پرونده‌های حقوقی مشاوره بگیریم؟

پرونده‌های حقوقی به خصوص آن دسته از پرونده‌هایی که مربوط به فضای مجازی می‌شوند، پیچیدگی زیادی دارند و تمام افراد به علوم حقوقی و راهکارهای قانونی آشنا نیستند. بنابراین برای حل مسائل به راهنمایی‌های افراد خبره نیاز دارند. کسی که متخصص باشد و تمام فراز و نشیب‌های مسیر را بشناسد.

 وکیل سایبری کسی است که می‌تواند در زمان وقوع جرم در فضای مجازی به افراد جامعه کمک کند. فرقی نمی‌کند که مشاوره آنلاین پلیس فتا با وکیل سایبری انجام شود یا مشاوره به صورت حضوری باشد. به‌هرحال یک وکیل با تجربه می‌تواند خیلی سریع‌تر و با آسیب کمتر، مسیر پر پیچ و خم پیش رو را طی کند.

عدم دریافت مشاوره حقوقی متقاضیان و شاکیان را از مسیر درست منحرف می‌کند و زمان بیشتری درگیر پرونده‌های حقوقی خود می‌شوند. متأسفانه احتمال به نتیجه رسیدن و برد در پرونده‌های کلاهبرداری اینترنتی برای افراد عادی بسیار پایین است. گاهی اوقات نیز به خاطر عدم پرداخت پول به یک وکیل و دریافت مشاوره، ناچار می‌شوند چندین برابر هزینه کنند و در نهایت نتیجه‌ای هم به دست نمی‌آورد.

تفاوت مشاور حقوقی با وکیل چیست؟

حالا که صحبت از مشاوره آنلاین پلیس فتا کردیم، ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که فرق وکیل با مشاور حقوقی چیست؟

مشاور حقوقی فردی است که مانند وکیل، تحصیلات حقوقی دارد. اما مشاوران حقوقی هنوز پروانه وکالت ندارند و در آزمون وکالت شرکت نکرده‌اند. بنابراین بهتر است آگاه باشید و اگر قصد دارید برای پرونده‌های اینترنتی خود با یک وکیل اینترنتی مشورت کنید. فرق مشاور و وکیل را بدانید.

مشاور مانند وکیل در جلسات دادگاه حضور نداشته و تجربه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وکلای پایه یک دادگستری پس از شرکت در یک آزمون دشوار، پروانه وکالت می‌گیرند و سپس برای احقاق حقوق موکلان سوگند یاد می‌کنند. در آینده نیز می‌توانند پرونده‌هایی را بپذیرند و در جلسات دادگاه برای دریافت حق موکل خود حاضر شوند. بنابراین بهتر است این نکته را بدانید که اگر با وکیل سایبری مشورت کنید، شانس برنده شدن شما خیلی بیشتر است تا بخواهید از راهنمایی‌های یک مشاور حقوقی استفاده نمایید.

وکیل علیرضا طباطبایی به دلیل داشتن سال‌ها تجربه و سابقه درخشان در زمینه وکالت، می‌توانند بهترین گزینه برای شما باشند تا با خیال راحت مشکلات حقوقی پیچیده خودتان را به ایشان بسپارید.

در چه زمینه‌هایی می‌توان از مشاوره آنلاین استفاده نمود؟

دنیای علم حقوق، دنیای بسیار گسترده‌ای است و هر لحظه از زندگی ما می‌تواند با مسائل حقوقی گره بخورد. انسان از لحظه تولد تا مرگ به اشکال مختلف با مسائل حقوقی سر و کار دارد و ممکن است نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشد. اما به خاطر اینکه بحث ما درباره مشاوره آنلاین پلیس فتا است، می‌خواهیم بدانیم در چه پرونده‌هایی، می‌توان با وکیل مشاوره انجام داد.

جرایم اینترنتی روز به روز افزایش پیدا می‌کنند و هر روز پیچیده‌تر از دیروز می‌شوند. از کلاهبرداری اینترنتی گرفته تا هک شبکه‌های اجتماعی، جعل اطلاعات و انتشار اکاذیب در فضای مجازی را می‌توان جزو مواردی دانست که امکان دریافت مشاوره حقوقی و آنلاین برای آن‌ها وجود دارد.

درصورتی‌که قصد خرید و فروش املاک را دارید. به خاطر سایت‌های فیشینگ و پولشویی یا سایت‌های شرط‌بندی و قمار در اینترنت درگیر مشکلات قضایی شده‌اید. می‌توانید از مشاوره با یک وکیل متخصص استفاده کنید.

جعل اسناد، ساختن اکانت فیک، تهدید در فضای مجازی، دسترسی غیر مجاز به داده‌های دیگران و اطلاعات گوشی یا رایانه شخصی دیگران نیز موارد خوبی برای مشاوره آنلاین پلیس فتا هستند. زیرا به تمام این پرونده‌ها پلیس فتا رسیدگی می‌کند.

بهترین وکیل دادگستری برای مشاوره آنلاین پلیس فتا

بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای برای مشاوره آنلاین پلیس فتا فردی است که به خوبی با موضوعات جرایم رایانه‌ای آشنا است. بهترین وکیل شخصی است که اطلاعات خود را در رابطه با جرایم سایبری به روز نگه می‌دارد. همچنین در رابطه با فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و نحوه کلاهبرداری در اینترنت و چگونگی استفاده از اینترنت، اطلاعات کافی دارد.

وکیل علیرضا طباطبایی به عنوان مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری علاوه بر پرونده‌های کیفری و حقوقی در زمینه جرایم سایبری نیز تخصص و تجربه بالایی دارند و می‌توان ایشان را به عنوان بهترین وکیل برای مشاوره آنلاین پلیس فتا معرفی نمود.

کلام پایانی

در این مقاله گفتیم که مشاوره آنلاین چیست و چگونه مشاوره سایبری می‌تواند برای پیگیری پرونده‌های اینترنتی راهگشا باشد. در نهایت نیز بهترین وکیل سایبری را معرفی کردیم تا شما عزیزان بتوانید برای شکایت در پلیس فتا ابتدا راهکارهای حقوقی را از یک فرد متخصص و با تجربه دریافت نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *